Stoiximan Super League

Βγήκαν τα μαχαίρια!

Το πολυμετοχικό σχήμα στον Παναθηναϊκό κλονίστηκε εκ νέου, ύστερα από τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του Δ.Σ. της 1ης Μαρτίου από μία εφημερίδα και τη διανομή (!) των πρακτικών σε άλλες δύο (η μία είναι η «SportDay»), που για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, δεν τα δημοσιοποίησαν. .

Το πολυμετοχικό σχήμα στον Παναθηναϊκό κλονίστηκε εκ νέου, ύστερα από τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του Δ.Σ. της 1ης Μαρτίου από μία εφημερίδα και τη διανομή (!) των πρακτικών σε άλλες δύο (η μία είναι η «SportDay»), που για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, δεν τα δημοσιοποίησαν.

Αυτή τη στιγμή εκείνο που είχε σημασία είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Νικόλας Πατέρας επιθυμούσε η ομάδα να επικεντρωθεί σε αυτό τον στόχο. Το τελευταίο συμβάν δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και από χθες ο ένας μεγαλομέτοχος κατηγορεί τον άλλον για τη διαρροή, όμως όλοι καταδικάζουν τη δημοσιοποίηση των πρακτικών.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ανδρέας Βγενόπουλος προσπάθησε να μεσολαβήσει για να τα βρουν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Νικόλας Πατέρας, όμως μετά δημοσιοποίηση των πρακτικών κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις στο Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ και αυτή τη στιγμή υπάρχει η εκτίμηση ότι δύσκολα θα συνεχίσουν οι τέσσερις βασικοί μέτοχοι τη νέα περίοδο.

Όπως αναφέρει η «SportDay», τα πρακτικά είναι στα χέρια όλων των μελών του Δ.Σ. Και από τα πρακτικά απουσιάζουν «καυτοί» διάλογοι ανάμεσα στον Νικόλα Πατέρα και τον Πάνο Κυριακόπουλο. Αποφάσισαν όλα τα μέλη να μην μπουν αυτοί οι διάλογοι στα πρακτικά, διότι έτσι και διέρρεαν, θα γινόταν ζημιά στην ομάδα.

Ενόψει του τελικού…

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine κόντρα στον Άρη. Με ικανοποίηση είδε ο Νίκος Νιόπλιας τον Σεντρίκ Καντέ να προπονείται με τους συμπαίκτες του, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τον ελαφρύ τραυματισμό του Λέτο. Ο Αργεντινός έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά το αργότερο αύριο θα έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ο Μακεδόνας προπονητής προβληματίζεται για την τετράδα της άμυνας και περιμένει να δει αν ο Σαριέγκι έχει δικαίωμα συμμετοχής στον σαββατιάτικο αγώνα.

* Πιθανότατα την Κυριακή 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξάλλου, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 23 του ίδιου μήνα την Μπενφίκα σε φιλικό παιχνίδι στον Καναδά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x