Stoiximan Super League

Ενδιαφέρον Εσπανιόλ για Βιτόλο!

Στο «στόχαστρο» της Εσπανιόλ βρίσκεται ο Βιτόλο, όπως αποκάλυψε ο Ράφαελ Θούρο στον . «Ο Βιτόλο είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη και πρόσθεσε: «Ενδεχόμενη παραχώρησή του θα συζητηθεί με τη διοίκηση της ομάδας του».

Στο «στόχαστρο» της Εσπανιόλ βρίσκεται ο Βιτόλο, όπως αποκάλυψε ο Ράφαελ Θούρο στον ισπανικό Τύπο. Ο εκπρόσωπος του 27χρονου μέσου ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η καταλανική ομάδα έχει παρακολουθήσει τον πελάτη του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του την επόμενη σεζόν. Πάντως, ο μάνατζερ ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στον «Δικέφαλο» και δεσμεύεται με ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο.

«Οταν ήμουν στην Ελλάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του Πάμπλο Γκαρσία (σ.σ.: είναι επίσης πελάτης του), ήξερα ότι υπήρχε άνθρωπος της Εσπανιόλ που έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Βιτόλο. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ο Βίκτορ να γυρίσει στην Ισπανία. Από τη δική μας πλευρά θα τα εκτιμήσουμε όλα», ανέφερε αρχικά ο κ. Θούρο και τόνισε:

«Ο Βιτόλο είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, επειδή έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο κι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους οπαδούς και τον τρόπο που του συμπεριφέρονται. Ενδεχόμενη παραχώρησή του θα συζητηθεί με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του Ισπανού υπάρχει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ, τα οποία πρέπει να δώσει κάποια ομάδα αν επιθυμεί να τον αποκτήσει. Τη φετινή σεζόν ο Βιτόλο έχει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 2 στο Europa League, έχοντας πετύχει 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

«Τώρα μόνο τα πλέι οφ»

Χθες το απόγευμα ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε - όπως συνηθίζει - με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές μίλησαν κυρίως για τα εντός έδρας ντέρμπι που θα γίνουν στην Τούμπα για τα πλέι οφ με Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια να μη σημειωθεί το παραμικρό και να κυλήσουν όλα ομαλά εντός κι εκτός Τούμπας.

Με πρωτοβουλία των οργανωμένων η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, αλλά ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε: «Μέχρι τώρα κάναμε 4 μεταγραφές (εννοώντας τις ανανεώσεις συμβολαίων). Ολοι μαζί τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα πλέι οφ, αφήστε όλα τ' άλλα. Οταν τελειώσουν τα πλέι οφ, το πρώτο μας θέμα θα είναι η ρύθμιση των χρεών».

* Κοσμοσυρροή για τα διαρκείας των πλέι οφ στην Τούμπα, έχοντας διατεθεί 3.800 εισιτήρια για τους αγώνες κατάταξης.

* Στην εφημερίδα «Des Porto» και σε θέμα που αφορούσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπενφίκα Ουέλντον, ο αρθρογράφος ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε πέρυσι προσφορά για συμβόλαιο συνεργασίας από τον ΠΑΟΚ με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν σχολίασε τίποτα σχετικό, μια και η αναφορά ήταν πρωτοβουλία του συντάκτη του άρθρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x