Stoiximan Super League

Αναλαμβάνει δράση ο Κόκκαλης

Το «παρών» στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας θα δώσει την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ νωρίτερα θα περάσει και από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσει με τους συνεργάτες του μεταξύ άλλων και για τα μεταγραφικά. Ποιες οι απαιτήσεις για τον Τζιοβάνι Μορένο, αισιοδοξία για Σκόκο. Στο Μόναχο η φετινή προετοιμασία.

Το «παρών» στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας θα δώσει την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ο σκοπός της επίσκεψης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη διοργανώτρια αρχή, αλλά εκτιμάται πως έχει να θέσει μία σειρά από ζητήματα και να εκφράσει παράπονα για πράγματα που τον έχουν ενοχλήσει και θεωρούν πως θίγουν τα συμφέροντα των «ερυθρολεύκων». Ένα από τα θέματα που θα θιγούν είναι και αυτό της βίας, ενώ αναμένεται να προκύψει και ζήτημα με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα περάσει και από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσει με τους συνεργάτες του για τα θέματα της ομάδας, με τις μεταγραφές και το κεφάλαιο «προπονητής» να είναι στην κορυφή της ατζέντας.

Υψηλές οι απαιτήσεις για Μορένο

Αρκετά είναι τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να κάνει ο Ολυμπιακός δικός του τον Τζιοβάνι Μορένο. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ατλέτικο Νασιονάλ αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Κολομβιανού αριστερού μεσοεπιθετικού, ενώ δίνει έναντι 2 εκατ. ευρώ το 70% του 23χρονου άσου. Οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη δεν έχουν αποφασίσει πώς θα κινηθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσο για τον Νάτσο Σκόκο, παρά τη βεβαιότητα που «διαρρέει» από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτησή του από την ΑΕΚ, οι Πειραιώτες θεωρούν πως έχουν αρκετές πιθανότητες να αποκτήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Στο Μόναχο η προετοιμασία

Μετά από σειρά ετών προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα γίνει φέτος στο Μόναχο. Οι λόγοι που αποφασίστηκε η… μετακόμιση δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος θα βγει οικονομικά κερδισμένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το προπονητικό κέντρο της Γερμανίας στερείται των ανέσεων και των παροχών που έχει αυτό στο Ζέεφελντ.

Εξάλλου, την Πέμπτη επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι αυτό της απουσίας του Ντιόγο, ο οποίος δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά φέτος μετά τη θλάση που υπέστη αγωνιζόμενος απέναντι στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x