Stoiximan Super League

Aνταλλάγματα για Μάτος

Η Κορίνθιανς θέλει να κρατήσει τον Μαρσέλο Μάτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη χώρα του καφέ, η «Τιμάο» θέλει να αγοράσει τον 26χρονο μέσο που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας ως έμψυχα ανταλλάγματα τον Ζουσιλέι ή τον Ματίας Ντε Φεντερίκο. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Κορίνθιανς θέλει να κρατήσει τον Μαρσέλο Μάτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη χώρα του καφέ, η «Τιμάο» θέλει να αγοράσει τον 26χρονο μέσο που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας ως έμψυχα ανταλλάγματα τον Ζουσιλέι ή τον Ματίας Ντε Φεντερίκο.

Ο δεύτερος έχει εξαιρετικές συστάσεις, αλλά θεωρείται αρνητικό το γεγονός ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Το μέλλον του Μάτος εξαρτάται από την απόφαση του Νίκου Νιόπλια, όταν εκείνος και ο Κώστας Αντωνίου καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και καταστρώσουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, εφόσον φυσικά παραμείνουν στις θέσεις τους.

Who is Who

Ο Ζουσιλέι είναι 22 ετών (γεννημένος στις 6 Απριλίου του 1988) και παίζει στο ως επιθετικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώην Μαλουσέλι -πλέον Κορίνθιανς Παραναένσε - και αργότερα πήρε μεταγραφή για την Κορίνθιανς, αφού ο Βραζιλιάνος είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης της πρώην ομάδας του στο πρωτάθλημα του Παρανά. Την πρώτη του εμφάνιση με την «Τιμάο» την έκανε στις 10 Μαΐου του 2009. Στην προηγούμενη σεζόν ο Ζουσιλέι πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει δύο τέρματα.

Ο Ντεφεντερίκο είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός (και μερικές φορές ως εξτρέμ). Ο Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουρακάν, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του στις 18 Αυγούστου του 2007. Σύντομα ο Τύπος στην Αργεντινή έγραφε τα καλύτερα για εκείνον και φημολογείται ότι η μεταγραφή του στην Κορίνθιανς κόστισε 3 εκατ. ευρώ. Είναι αριστεροπόδαρος, αρκετά γρήγορος και έχει εξαιρετικές ικανότητες με την μπάλα στα πόδια. Φέτος μετρά 12 εμφανίσεις με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας, έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Δύσκολα ο Νίνης!

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στον σαββατιάτικο (20:30) τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine κόντρα στον Άρη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και πολύ δύσκολα θα παίξει απέναντι στους «κίτρινους». Αν τελικά ο 20χρονος μέσος δεν τα καταφέρει, τότε ο Νίκος Νιόπλιας θα χρησιμοποιήσει κάποιον εκ των Μαρίνου ή Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες δέκα θέσεις του αρχικού σχήματος, ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Κατσουράνη, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Λέτο και Σισέ.

Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, ο Νιόπλιας είπε στους παίκτες: «Προσοχή, θέλω να είστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε αυτό το ματς. Δεν είναι όπως στο πρωτάθλημα, που αν χάσεις κάτι σε ένα ματς μπορείς να το διορθώσεις στο επόμενο. Εδώ είναι μια κι έξω. Δεν έχει άλλο ματς».

* Όπως αναφέρει η «SportDay», οι τελευταίες ενδείξεις αναφέρουν ότι τελικά το ραντεβού Βαρδινογιάννη - Πατέρα θα γίνει πριν από το Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 10ημερο Μαΐου.

* Στο ΟΑΚΑ ή τη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί η φιέστα απονομής του πρωταθλήματος την Κυριακή 2 Μαΐου. Οι «πράσινοι» ετοιμάζουν τη φιέστα, η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις και την παρουσία πολλών παλαίμαχων παικτών.

* Χθεσινοβραδινές φήμες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός και ο Τζιμπρίλ Σισέ απέρριψαν πρόταση της Μπλάκμπερν. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα φέρεται να κατέθεσε πρόταση 8 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», αλλά εκείνοι τόνισαν ότι θα συζητήσουν την ενδεχόμενη παραχώρηση του Γάλλου στράικερ από τα 14 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x