Stoiximan Super League

Μετά τον τελικό οι ανανεώσεις

Η υπόθεση του Χαβιέρ Κάμπορα είχε αίσιο τέλος με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2012. Οι ιθύνοντες του Άρη θα ασχοληθούν με τις υπόλοιπες ανανεώσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιο δύσκολη περίπτωση αυτή του Κριστιάν Νασούτι. Ποια τα πλάνα του Έκτορ Κούπερ εν όψει Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση του Χαβιέρ Κάμπορα είχε αίσιο τέλος με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2012. Οι ιθύνοντες του Άρη θα ασχοληθούν με τις υπόλοιπες ανανεώσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρονάλντο Γκιάρο μένει ελεύθερος και τα πάντα είναι ανοικτά για την περίπτωσή του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός διανύει τα 37 και πρώτα πρέπει να αποφασίσει αν επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Εφόσον αποφασίσει να αναβάλει την αποχώρηση από την ενεργό δράση είναι πολύ πιθανό να παραμείνει, έστω και σαν εναλλακτική λύση.

Πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα με τους δανεικούς και ιδιαίτερα με τον Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος θεωρείται πολύτιμος για την ομάδα αλλά η οψιόν αγοράς του από τη Ρίβερ Πλέιτ φτάνει τις 750.000 ευρώ. Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να επαναδιαπραγματευτούν με την ομάδα της Αργεντινής για να αποκτήσουν τον παίκτη έναντι μικρότερου τιμήματος. Πολύ υψηλή, αγγίζοντας το ένα εκατ. ευρώ, αν και μπορεί να εξοφληθεί σε τρεις δόσεις, είναι η οψιόν αγοράς του Έντι Τζόνσον από τη Φούλαμ, ενώ ο Νταρίο Φερνάντες μπορεί να αγοραστεί από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έναντι μόλις 250.000 ευρώ.

Το πλάνο του Κούπερ

Τις πρώτες του σκέψεις για τον τρόπο που θα παρατάξει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο αποκάλυψε ο Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντινός προπονητής προορίζει τον Κρίστι Βανγκέλι για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Κάρλος Αράνο, ενώ για τη θέση του δεύτερου εξτρέμ υποψήφιοι είναι ο Καμέλ Μεριέμ και ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις φαίνεται πως δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Ο Μιχάλης Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ντάρσι Νέτο στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Κριστιάν Νασούτι και Ρονάλντο Γκιάρο θα αποτελούν το δίδυμο των στόπερ, ενώ σε ρόλο κεντρικών χαφ θα αγωνιστούν οι Σάκης Πρίττας και Μεντί Ναφτί, ο Τόνι Κάλβο (που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προπονήθηκε κανονικά) θα είναι εξτρέμ, ενώ ο Σέρχιο Κόκε και ο Χαβιέ Κάμπορα θα αποτελούν το επιθετικό δίδυμο, με τον πρώτο να κινείται λίγο πίσω από τον δεύτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x