Stoiximan Super League

Μουντιαλικός Βιεϊρίνια!

Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλο αυτό το διάστημα ο Κάρλος Κεϊρός παρακολουθεί την εξέλιξη του 24χρονου άσου και στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας θα τον καλέσει για το Μουντιάλ στην αφρικανική ήπειρο. Πρόσωπα και σχήματα, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, δοκιμάζει ο Φερνάντο Σάντος.

Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι από τους καλύτερους - αν όχι ο καλύτερος - παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έχοντας παίξει συνολικά σε 32 ματς και σημειώνοντας 7 γκολ. Όλο αυτό το διάστημα, ο Κάρλος Κεϊρός παρακολουθεί την εξέλιξη του 24χρονου άσου και στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας θα τον καλέσει για το Μουντιάλ στην αφρικανική ήπειρο.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα «O' Jogo» είχε τίτλο «Πετάει για το Μουντιάλ» και επισήμαινε: «Ο Βιεϊρίνια λάμπει στην Ελλάδα και ονειρεύεται». Στο κείμενό της έγραφε: «Ο Βιεϊρίνια τρέχει για μία θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ. Ο πρώην παίκτης της Πόρτο έλαμψε στο παιχνίδι με την Ουαλία (Κ23), στο οποίο έκανε δύο ασίστ. Αυτή την Κυριακή έπαιξε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος (και θα συνεχίσει στα πλέι οφ). Ο Βιεϊρίνια είναι στα υπ' όψιν του Κάρλος Κεϊρός για το σχήμα και μπορεί να ονειρεύεται ότι θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως και ο Πέπε».

Οι δοκιμές του Σάντος

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να διεξάγονται οι προπονήσεις κεκλεισμένων των θυρών, αφού έχει ως στόχο να προετοιμάσει καλύτερα τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ και ειδικά για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση πρόσωπα και σχήματα ενόψει της αναμέτρησης με την «Ένωση», δοκιμάζοντας το 4-2-3-1 αλλά και το 4-4-2 (σύστημα που παρέταξε την ομάδα στους αγώνες με Καβάλα και Εργοτέλη). Ο 55χρονος προπονητής έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός του Κριστιάνο Μοράες που έχει υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Χθες ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες και με τον Ντάριο Κρέσιτς.

* Δεύτερη μέρα διάθεσης των μίνι διαρκείας χθες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ροή ήταν περίπου ίδια με την πρώτη. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός μετά το κλείσιμο της χθεσινής μέρας να φτάσει στα 7.050.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x