Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Οπωσδήποτε πρωτάθλημα»

Την αναγκαιότητα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό επισήμανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND. «Θέλουμε όσο τίποτα άλλο το πρωτάθλημα».

Την αναγκαιότητα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό επισήμανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND. «Θέλουμε όσο τίποτα άλλο το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Διαμαντίδης στο προσωπικό του blog

«Απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Α1 και χρειαζόμαστε μία νίκη για να σφραγίσουμε και μαθηματικά την πρωτιά και κατ’ επέκταση το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς. Σε μία χρονιά με μεγάλες δυσκολίες και την απώλεια των δύο εκ των τριών στόχων, είναι πολύ σημαντική για εμάς η εξασφάλιση της 1ης θέση στην ρέγκιουλαρ σίζον.

Παίζουμε την Κυριακή με την ΑΕΚ και αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που δείχνουμε στις τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά και στις προπονήσεις, τότε θα κλείσουμε οριστικά, μία αγωνιστική νωρίτερα, το πλεονέκτημα της έδρας.

Κατά τα άλλα προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις, να κρατήσουμε την αγωνιστική μας σβελτάδα, αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο όταν παίζεις μόνο έναν αγώνα την εβδομάδα. Οι προπονήσεις από μόνες τους δεν μπορούν ν’ αναπληρώσουν την ένταση ενός αγώνα. Ομως έτσι είναι η κατάσταση, όταν μένεις εκτός πλέι οφ Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Την αποδεχόμαστε, έχουμε μάθει από τα παθήματά μας και κοιτάμε μπροστά. Εχουμε πλέον ξεχάσει τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα και αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι η παρουσία μας στα πλέι οφ της Α1. Εκεί κρίνεται ο τελευταίος – χρονικά- τίτλος της χρονιάς, τον οποίο θέλουμε όσο τίποτε.

Ολοι μας στις προπονήσεις δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να τις κάνουμε όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται, με απώτερο σκοπό να είμαστε εκεί που θέλουμε όταν θα κορυφωθούν τα πλέι οφς.

Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του Περιστερίου, όπου καταφέραμε να αγγίξουμε το τέλειο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Παρουσιάζουμε σαφώς μεγαλύτερα διαστήματα συγκέντρωσης στη διάρκεια ενός αγώνα και βρίσκουμε και τη σωματική μας φρεσκάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x