Stoiximan Super League

Κούπερ: «Υποχρέωσή μας»

Υποχρέωση δική του αλλά και των παικτών απέναντι στους οπαδούς του Άρη χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών. «Αυτό που θέλουμε είναι να εξαρτηθεί το παιχνίδι από τα δικά μας πόδια», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αν υπολογίσουμε το ματς στο Χαριλάου θα χρειαστεί περισσότερη ακρίβεια όταν έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας και όταν είμαστε στην επίθεση».

Υποχρέωση δική του αλλά και των παικτών απέναντι στους οπαδούς του Άρη χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών. «Αυτό που θέλουμε είναι να εξαρτηθεί το παιχνίδι από τα δικά μας πόδια», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αν υπολογίσουμε το ματς στο Χαριλάου θα χρειαστεί περισσότερη ακρίβεια όταν έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας και όταν είμαστε στην επίθεση».

«Το πρώτο που προκαλεί ένας τελικός είναι μια μεγάλη κινητοποίηση και φιλοδοξίες. Όλοι μας έχουμε μπει σ' ένα κοινό δρόμο για να φτάσουμε εδώ και όταν φτάνεις σ' ένα τελικό καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν θέλει να χάσει. Αν προσθέσουμε και το κίνητρο για τον σύλλογο και για τον κόσμο που ήρθε στην Αθήνα μπορεί να φανταστείτε το πάθος την ένταση και πόσο πολύ το θέλουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας», τόνισε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και συνέχισε: «Έχουμε όμως το πρόβλημα πως παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και πρέπει να μπούμε άμεσα στις υποχρεώσεις. Αυτό έχει να κάνει με την στρατηγική τακτική όμως το σημαντικότερο είναι το κίνητρο. Έχουμε εμπιστοσύνη».

«Ελπίζουμε να γίνει μια γιορτή για το ποδόσφαιρο, να δούμε ένα υπερθέαμα και να κερδίσουμε εμείς. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να είμαστε πεπεισμένοι για την κάθε λεπτομέρεια γιατί οι μεγάλοι τελικοί κρίνονται σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αυτό που θέλουμε είναι να εξαρτηθεί το παιχνίδι από τα δικά μας πόδια», ευχήθηκε ο Αργεντινός τεχνικός ο οποίος πρόσθεσε: «Αν υπολογίσουμε το ματς στο Χαριλάου θα χρειαστεί περισσότερη ακρίβεια όταν έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας και όταν είμαστε στην επίθεση. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω είναι πιο εξειδικευμένα. Εκεί το ματς ήταν ισορροπημένο με λίγες φάσεις και το πιο κρίσιμο σημείο είναι να βελτιώσουμε την ακρίβεια στα τελευταία μέτρα».

«Θα ήθελα ένα πλεονέκτημα, αλλά θα πρέπει να το έχει η δική μου ομάδα. Θεωρώ πως είναι αναγκαίο να έχει την δική της προσωπικότητα η ομάδα και αν εμείς το έχουμε πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο σημαντικό είναι πως όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να το κάνουμε. Γι' αυτό θέλω να γίνει ξεκάθαρο πως έχουμε την απόλυτη ανάγκη να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

«Και όταν υπάρχει η λέξη ανάγκη ενδιάμεσα μπορείς να βρεις δυνάμεις και αναπνοές παραπάνω και προπάντων δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από τα να βλέπεις την χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θα έρθουν στο γήπεδο να μας δουν. Αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν θα σας προσθέσω και την επιθυμία μου να κερδίσω έναν τελικό. Το μόνο που υπάρχει είναι το αυριανό παιχνίδι», κατέληξε.

Κόκε: "Περιμένουμε δύο εβδομάδες την αυριανή ημέρα"

"Ο προπονητής είπε τα περισσότερα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο πως περιμένουμε δύο εβδομάδες την αυριανή μέρα", τόνισε ο Σέρχιο Κόκε, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Άρη. "Εχουμε πολύ μεγάλη όρεξη για το παιχνίδι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αναφιερωσουμε οπαδους εαυτούς. Είναι δύσκολο γιατί έχουμε μεγάλο αντίπαλο απέναντί μας, όμως είναι 90 λεπτά, όπου θα παίξουν 11-11 και όλα μπορούν και όπως είπε ο προπονητής θα προσπαθήσουμε να εξαρτηθεί από τα δικά μας πόδια", πρόσθεσε.

"Είναι διαφορετική η δική μας ομάδα κι αυτή που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς είμαστε πιο ώριμοι και πολλοί παίκτες έχουμε αποκτήσει πολλές εμπειρίες και ξέρουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε για να μην χάσουμε τον τελικό", κατέληξε.

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα μέτρα του τελικού:

«Ενόψει του τελικού αγώνα Κυπέλλου hellas online 2009-2010 Παναθηναϊκός-Αρης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 24 Απριλίου με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής:

1.Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

2.Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο, δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

3.Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου hellas online ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x