Stoiximan Super League

Διαψεύδουν τα πάντα!

Κατηγορηματικά διαψεύδουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου που θέλουν τους «ερυθρολεύκους» να έχουν δεχθεί προσφορές για παίκτες (σ.σ Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ), είτε να έχουν κάνει οι ίδιοι κρούση για απόκτηση παικτών. Αυτό που προκύπτει είναι πως στην ΠΑΕ ασχολούνται μονάχα με τα πλέι-οφ και όχι με μεταγραφικά σενάρια.

Κατηγορηματικά διαψεύδουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου που θέλουν τους «ερυθρολεύκους» να έχουν δεχθεί προσφορές για παίκτες (σ.σ Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ), είτε να έχουν κάνει οι ίδιοι κρούση για απόκτηση παικτών. Αυτό που προκύπτει είναι πως στην ΠΑΕ ασχολούνται μονάχα με τα πλέι οφ και όχι με μεταγραφικά σενάρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι υποχρεωμένη με αφορμή συνεχιζόμενα δημοσιεύματα, που αφορούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, σε προτάσεις για παραχώρηση ποδοσφαιριστών ή εξουσιοδοτήσεις στον οποιονδήποτε προκειμένου να λειτουργήσει για λογαριασμό της, να δηλώσει ότι στο σύνολό τους είναι αναληθή.

Όπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει μοναδική επιδίωξή μας, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης των play offs
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x