Stoiximan Super League

Τον «γλυκοκοιτάζει» η Εσπανιόλ!

Στο «στόχαστρο» της Εσπανιόλ φέρεται να βρίσκεται ο Όσκαρ Γκονζάλεθ. Οι Καταλανοί έχουν προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επαναπατριστεί. Τι λένε στον Ολυμπιακό και τι προτίθενται να κάνουν με την περίπτωση του 29χρονου μέσου. Αγωνία για Τοροσίδη, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση σε γάμπα και αχίλλειο τένοντα. «», δήλωσε ο Ζιοβάνι.

Στο «στόχαστρο» της Εσπανιόλ φέρεται να βρίσκεται ο Όσκαρ Γκονζάλεθ. Η καταλανική ομάδα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον 29χρονο μέσο του Ολυμπιακού, μετά από τον Ιανουάριο και η τελευταία ήταν στο πρόσφατο ματς με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το όνομα του Ισπανού ακούγεται ακόμα στην Ιβηρική Χερσόνησο, παρότι δεν ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Εσπανιόλ έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, ώστε ο Όσκαρ να αγωνιστεί ξανά στην Primera Division. Οι Καταλανοί έχουν προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επαναπατριστεί. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος χαφ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2008 έναντι των 3 εκατ. ευρώ από τη Σαραγόσα, έπειτα από εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα μετρά 59 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) και έχει πετύχει (συνολικά) 7 γκολ, όμως έχει αγωνιστεί περισσότερες φορές ως αλλαγή. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται ενήμεροι για το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ και δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον Όσκαρ (του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο), αρκεί βεβαίως να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για όλους στον Ολυμπιακό αποτελούν τα πλέι οφ και μετά τη λήξη τους οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κοιτάξουν τι είναι καλύτερο. Όσον αφορά την Εσπανιόλ, φημολογείται ότι στα τέλη Μαΐου θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Όσκαρ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ακούσουν την προσφορά της καταλανικής ομάδας.

Αγωνία για «Τόρο»!

Άσχημα ήταν τα νέα στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Βασίλης Τοροσίδης πάτησε άσχημα πάνω στον διασκελισμό και γλίστρησε, έχοντας όλο το βάρος του σώματος του στο αριστερό πόδι. Ο διεθνής μπακ-χαφ αποχώρησε με αφόρητους πόνους και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση σε αριστερή γάμπα και αχίλλειο τένοντα, ακριβώς εκεί που ενώνονται τα δύο σημεία.

Ο 25χρονος παίκτης θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία, αφού το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έκρινε ότι έπρεπε να ξεκουράσει σήμερα το πόδι του. Μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να αποφανθεί αν ο «Τόρο» θα αγωνιστεί στα πλέι οφ και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε στη χθεσινή προπόνηση στους παίκτες: «Αυτές τις μέρες δεν αρκεί μόνο να δουλεύουμε στην προπόνηση, αλλά να προσέχουμε πολύ και τη ζωή μας. Δεν θέλω να μάθω ότι ξενύχτησε κανείς το σαββατοκύριακο, ενώ έχουμε κρίσιμα ματς μπροστά μας. Δεν πρέπει να δώσετε με τη συμπεριφορά σας κανένα δικαίωμα. Ξέρετε ότι το παραμικρό θέμα, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα».

Να σημειωθεί ότι ο Ζαϊρί και ο Ντιόγο συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν στο γυμναστήριο. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

* Μετά τις 15 Ιουλίου θα φανεί αν ο Χανς Μπάκε επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της (Red Bulls) Νέας Υόρκης τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Η μεταγραφική περίοδος στην Αμερική ολοκληρώθηκε και στην παραπάνω ημερομηνία θα ανοίξει ξανά. Ωστόσο, οι Αμερικανοί πρέπει να ετοιμάσουν μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση, αν θέλουν ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει τον καλύτερο αμυντικό του.

* Στην Τουρκία έγραψαν πως ο Φατίχ Τερίμ απέρριψε πρόταση να αναλάβει το Αμβούργο, αφού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Επίσης, ο Τύπος στη γειτονική χώρα υποστηρίζει ότι ρόλο «διαμεσολαβητή» έχει ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν έχει βάση τα εν λόγω δημοσιεύματα.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x