Stoiximan Super League

Με στόχο την πρωτιά!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες κατάταξης, προκειμένου να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (16:45, ΣΚΑΪ) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες κατάταξης, προκειμένου να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Άλλωστε, η διαφορά του ενός βαθμούς δεν απαγορεύει στον «Δικέφαλο» να κάνει όνειρα για την πρώτη θέση του… μίνι πρωταθλήματος. Εκείνο που χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι παρουσιαστεί σοβαρός και να κάνει το καθήκον του σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Σάντος θέλει να πάρει το 100% από τους παίκτες. Για αυτό το λόγο θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στις προπονήσεις. Πάντως, δεν αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», αφού ο Πορτογάλος θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν μία-δύο αλλαγές με στόχο να «φρεσκαριστεί» η ομάδα.

Αυτή τη στιγμή εκτός πλάνων είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και ο Ντάριο Κρέσιτς, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προπονούνται κανονικά με τους συμπαίκτες. Ο Σάντος δεν φαίνεται να τους υπολογίζει για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά στη συνέχεια ενδέχεται να τεθούν στη διάθεσή του.

* Παρά το γεγονός ότι τα γραφεία και τα εκδοτήρια λειτούργησαν δύο ώρες λιγότερο (έκλεισαν στις πέντε το απόγευμα αντί για τις επτά, όπως θα συμβεί και σήμερα), ο συνολικός αριθμός μετά το κλείσιμο της μέρας έφτασε τα 14.120 μίνι διαρκείας. Από αύριο όποιες θέσεις δεν ανανεωθούν θα ελευθερωθούν και οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχουν στη διάθεσή τους άλλη μία εβδομάδα μέχρι το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη για να εξασφαλίσουν μία θέση για τα πλέι οφ.

* Σήμερα το βράδυ η Nova διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της κανονικής περιόδου. Μεταξύ άλλων υπάρχουν τα ονόματα τριών παικτών του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Πάμπλο Γκαρσία, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Βλάνταν Ίβιτς, οι οποίοι θα προπονηθούν κανονικά το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσουν μαζί με στέλεχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για να βραβευτούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x