Stoiximan Super League

Γλέντι και… ξύλο

Στα μπουζούκια και λίγο αργότερα σε νυχτερινό κλαμπ γιόρτασαν με την ψυχή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του νταμπλ. Η αρχή έγινε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο «Θέατρο», όπου τραγουδά ο Βασίλης Καρράς. Από το… πρόγραμμα δεν έλειψαν δυστυχώς και οι ασχήμιες. Κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμαζαν τους παίκτες των «πράσινων» για να ανταποδώσουν κάποιοι οπαδοί του «τριφυλλιού». Τα πνεύματα άναψαν και υπήρξαν διαπληκτισμοί μέσα στο μαγαζί

Στα μπουζούκια και λίγο αργότερα σε νυχτερινό κλαμπ γιόρτασαν με την ψυχή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του νταμπλ. Η αρχή έγινε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο «Θέατρο», όπου τραγουδά ο Βασίλης Καρράς. Οι «πράσινοι» επιδόθηκαν στο γνωστό λουλουδοπόλεμο, τραγούδησαν συνθήματα αλλά και γνωστά λαϊκά άσματα, ενώ ο σκόρερ του τελικού Σεμπαστιάν Λέτο έκλεψε την παράσταση με το χορό του. Παρών αυτή τη φορά ήταν και ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος είχε απουσιάσει από το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από το… πρόγραμμα δεν έλειψαν δυστυχώς και οι ασχήμιες. Κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμαζαν τους παίκτες των «πράσινων» για να ανταποδώσουν κάποιοι οπαδοί του «τριφυλλιού». Τα πνεύματα άναψαν και υπήρξαν διαπληκτισμοί μέσα στο μαγαζί, με τον Βασίλη Καρρά να κάνει συστάσεις από μικροφώνου (!) και την τάξη να αποκαθίσταται λίγο μετά με παρέμβαση των υπευθύνων του μαγαζιού.

Το γλέντι μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 4:00 στο νυχτερινό κλαμπ «Ακρωτήρι» για να γίνει και το χατίρι των ξένων της ομάδας. Εκεί την αποθέωση γνώρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος ανέλαβε χρέη dj ξεσηκώνοντας το μαγαζί με τις επιλογές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x