Stoiximan Super League

Απογοήτευση και ανασύνταξη

Σκυμμένα κεφάλια, δακρυσμένα μάτια και πικρία για το όνειρο της επιστροφής στους τίτλους μετά από σαράντα χρόνια που χάθηκε άδοξα συνθέτουν το σκηνικό στις τάξεις του Άρη την επομένη του τελικού του Κυπέλλου. Πέμπτος χαμένος τελικός για τον Έκτορ Κούπερ, που δίνει σύνθημα ανασύνταξης εν όψει πλέι οφ. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Ηρεμία κατά την επιστροφή του κόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σκυμμένα κεφάλια, δακρυσμένα μάτια και πικρία για το όνειρο της επιστροφής στους τίτλους μετά από σαράντα χρόνια που χάθηκε άδοξα συνθέτουν το σκηνικό στις τάξεις του Άρη την επομένη του τελικού του Κυπέλλου. Οι «κίτρινοι» είχαν πιστέψει πως μπορούσαν να χαρίσουν το τρόπαιο στον εκπληκτικό κόσμο τους, αλλά το γκολ του Λέτο τούς στέρησε τη χαρά. Οι παίκτες της ομάδας, Έλληνες και ξένοι, ξέσπασαν σε κλάματα με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου. «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος, αλλά πιο τυχερός και αποτελεσματικός από μας», έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Πιο ψύχραιμος όλων ήταν ο Έκτορ Κούπερ, αν και έχασε τον πέμπτο τελικό της καριέρας του σε ισάριθμες συμμετοχές. Είχαν προηγηθεί οι δύο του Champions League με τη Βαλένθια απέναντι σε Ρεάλ και Μπάγερν το 2000 και το 2001, αυτός του Κυπέλλου Κυπελλούχων με τη Μαγιόρκα απέναντι στη Λάτσιο το 1999, αλλά και η ήττα στα πέναλτι στο Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην Μπαρτσελόνα το 1998, ως προπονητής και πάλι των Νησιωτών.

Υπάρχουν και τα πλέι οφ

Παρά τη δεδομένη απογοήτευση, οι παίκτες του Άρη οφείλουν να… σηκώσουν κεφάλι, αφού ακολουθούν τα πλέι οφ. Πέρα από το Κύπελλο οι «κίτρινοι» έχασαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους ως τροπαιούχοι στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League. Παρότι ξεκινούν χωρίς βαθμό το μίνι πρωτάθλημα (ενώ ο Ολυμπιακός έχει 4, ο ΠΑΟΚ 3 και η ΑΕΚ 1) οι παίκτες του Έκτορ Κούπερ πρέπει να ανασυνταχθούν, αφού από την κατάταξή τους θα εξαρτηθεί πότε θα ξεκινήσει για αυτούς η επόμενη σεζόν. Αν ο Άρης είναι τελευταίος στα πλέι οφ θα δώσει το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Europa League στις 15 Ιουλίου και θα έχει λίγο χρόνο για ξεκούραση, σχεδιασμό και προετοιμασία.

Την προσεχή Τετάρτη ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00) με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Αράνο, Κάμπορα, Κουλουχέρης και Ναφτί. Ο τελευταίος αποχώρησε από τον τελικό με τράβηγμα στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, ενώ ένα χτύπημα στο μηρό έχει και ο Νέτο.

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή του κόσμου

Η απογοήτευση για για το χαμένο όνειρο ήταν διάχυτη κατά την επιστροφή των φιλάθλων του Άρη που είχαν μεταβεί με πούλμαν στην Αθήνα για τον τελικό. Η επιστροφή ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα για τους πολυπληθείς φίλους των «κιτρίνων», που με την παρουσία και τον παλμό τους κέρδισαν τις εντυπώσεις. Λίγες ώρες νωρίτερα είχαν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τα τσάρτερ που είχαν «ναυλωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x