Champions League

Υποδοχή ηρώων στους «νερατζούρι» (video)

Παρά το προχωρημένο της ώρας, χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, η οποία επέστρεψε θριαμβεύτρια και με το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League στις αποσκευές από τη Βαρκελώνη, μετά τη γλυκιά ήττα από την Μπαρτσελόνα. «Benvenuti eroi» («Καλώς ήρθατε ήρωες») αναγραφόταν σε ένα μεγάλο πανό. Αποθέωση Μουρίνιο, αποδοκιμασίες κατά Μπαλοτέλι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το ζήτησε και ο κόσμος δεν του χάλασε το χατίρι. Παρά το προχωρημένο της ώρας, χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, η οποία επέστρεψε θριαμβεύτρια και με το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League στις αποσκευές από τη Βαρκελώνη, μετά τη γλυκιά ήττα από την Μπαρτσελόνα. «Benvenuti eroi» («Καλώς ήρθατε ήρωες») αναγραφόταν σε ένα μεγάλο πανό, ενώ το σύνθημα «Vamos a Madrid» δονούσε την ατμόσφαιρα, όπως και κάποια συνθήματα κατά της μισητής συμπολίτισσας Μίλαν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν, με μοναδική εξαίρεση τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα και αποχώρησε από άλλη έξοδο συνοδεία ασφάλειας. Ο νεαρός φορ είναι στη «μαύρη λίστα» των οπαδών της Ίντερ, έπειτα από την ενέργειά του να πετάξει τη φανέλα και να τους βρίσει, μετά τον πρώτο ημιτελικό στο «Μεάτσα».

Διαβάστε ακόμη τις αιχμές του Ζοσέ Μουρίνιο για unfair play από την Μπαρτσελόνα, την απάντηση του Πεπ Γκουαρντιόλα για το αμυντικό παιχνίδι της Ίντερ, το σόου του Πορτογάλου προπονητή των «νερατζούρι» και την υπόκλιση του Μάσιμο Μοράτι. Ακόμη δείτε το… πότισμα των παικτών της ιταλικής ομάδας μετά το τελευταίο σφύριγμα, αλλά και πώς πανηγύρισαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

Δείτε video από την υποδοχή (ερασιτεχνικές λήψεις):



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x