Stoiximan Super League

Τα βρήκε με Λίβερπουλ για Νέμεθ!

Τη συγκατάθεση της Λίβερπουλ ώστε να κρατήσει τον Κρίστιαν Νέμεθ για έναν ακόμα χρόνο στο δυναμικό της, απέσπασε η ΑΕΚ! Μετά από πολύωρη συνάντηση που είχαν οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον με τη διοίκηση των «κόκκινων», οι τελευταίοι δέχθηκαν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Ούγγρου στην «Ένωση» και πλέον, αν συμφωνήσει κι εκείνος, θα αγωνίζεται για έναν ακόμα χρόνο με τα «κιτρινόμαυρα». Χωρίς τον Ίσμαελ Μπλάνκο στο «Καραϊσκάκη».

Τη συγκατάθεση της Λίβερπουλ ώστε να κρατήσει τον Κρίστιαν Νέμεθ για έναν ακόμα χρόνο στο δυναμικό της, απέσπασε η ΑΕΚ!

Μετά από πολύωρη συνάντηση που είχαν οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον με τη διοίκηση των «κόκκινων», οι τελευταίοι δέχθηκαν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Ούγγρου στην «Ένωση» και πλέον, αν συμφωνήσει κι εκείνος, θα αγωνίζεται για έναν ακόμα χρόνο με τα «κιτρινόμαυρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση των δύο πλευρών (με τη Λίβερπουλ να εκπροσωπείται από τον αρχισκάουτερ Εντουάρντο Μάτσια) συζητήθηκε εκτός από την παραμονή του Νέμεθ, κι αυτό της παραχώρησης κι άλλων δανεικών παικτών στην ΑΕΚ, με τη Λίβερπουλ να παρουσιάζεται θετική και σε αυτό το θέμα.

Όσον αφορά, πάντως, στην περίπτωση του Νέμεθ, είναι ξεκάθαρο πλέον πως το μπαλάκι βρίσκεται στη δική του πλευρά, με τις πρόσφατες δηλώσεις του, ωστόσο -στις οποίες εξέφραζε την επιθυμία να παραμείνει- να επιτρέπουν αρκετά μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας στους «κιτρινόμαυρους».

Χωρίς Μπλάνκο στο «Καραϊσκάκη»

Με μια απρόσμενη -όσο και μεγάλη- απουσία θα παραταχθεί την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» η ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν μπόρεσε -λόγω ενός αποστήματος στο δόντι- να συμμετάσχει στην προπόνηση της Παρασκευής και αμέσως μετά τη λήξη της δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, το πρησμένο πρόσωπο του Αργεντινού είχε ως αποτέλεσμα να του χορηγηθεί ισχυρή αντιβίωση, ενώ εκείνος πρόκειται να υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις.

Αν η κατάστασή του μέχρι τότε δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση, δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση -κάτι που ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή και από το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Τη θέση του Αργεντινού στην αποστολή πήρε ο Παυλής, ενώ σε αυτήν επέστρεψε και ο Νίκος Καράμπελας. Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Παυλής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο και Γκέντσογλου.

«Μαγειρεύει» αλλαγές

Ενδεκάδα με εκπλήξεις δεν αποκλείεται να παρατάξει την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αν ληφθούν υπόψη οι δοκιμές του Σερβοέλληνα τεχνικού στην προπόνηση της Παρασκευής, από το βασικό σχήμα ίσως απουσιάσουν ο Παντελής Καφές, αλλά και ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Στις ασκήσεις τακτικής που πραγματοποίησε ο Μπάγεβιτς (δεν έγινε διπλό) χρησιμοποίησε, αντί του αρχηγού, τον Σάββα Γκέντσογλου στα χαφ, δίπλα από τον Σανέλ Γιάχιτς. Στην επίθεση, δε, αντί του Γαλλοαλγερινού -και παρόλο που η ένταση μεταξύ τους μετά το επεισόδιο της Τετάρτης εκτονώθηκε- αγωνίστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα βρισκόταν ο Σεμπάστιαν Σάχα, αριστερό μπακ αγωνίστηκε ο Λαγός, δεξί ο Αραούχο και στο κέντρο της άμυνας οι Μαϊστόροβιτς και Μανωλάς. Στα χαφ -μπροστά από το δίδυμο των Γιάχιτς και Γκέντσογλου- αγωνίστηκαν οι Λεονάρντο, Μαντούκα, Σκόκο και μοναδικός προωθημένος ο Νέμεθ.

Περισσότερο ασφαλή συμπεράσματα, πάντως, για το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η «Ένωση» απέναντι στον Ολυμπιακό θα μπορούν να εξαχθούν μετά την προπόνηση του Σαββάτου (θα διεξαχθεί στις 17:30 και θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους του Τύπου).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x