Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Νοκ-άουτ ο «Τόρο»!

Οριστικά χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ (19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94.6) στο Καραϊσκάκη για την δεύτερη αγωνιστική των play-offs. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια στη διαδικασία (προηγήθηκε η εκτός έδρας ήττα από τον Άρη) εάν θέλουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οριστικά χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ (19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94.6) στο Καραϊσκάκη για την δεύτερη αγωνιστική των play-offs.

Ο 24χρονος μπακ δεν ξεπέρασε την κάκωση στον αχίλλειο τένοντα, ως εκ τούτου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής με σκοπό να τον προφυλάξει. Επιστρέφει ο Χέσους Ντάτολο, εκτός ο Ιεροκλής Στολτίδης, όπως επίσης και οι Ζαϊρί, Ντιόγο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια (προηγήθηκε η εκτός έδρας ήττα από τον Άρη) στη διαδικασία εάν θέλουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πιθανή 11άδα: Νικοπολίδης, Ρ. Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ - Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λεονάρντο - Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ.

Οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής: Πάρντο, Ντάτολο, Πάντος, Ντομί, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x