Stoiximan Super League

Ήταν ωραία με την κούπα για παρέα…

Την περίμενε έξι χρόνια, τη «φλέρταρε» μαεστρικά, την έκανε τελικά δική του… Η κούπα του πρωταθλητή βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού και η υποδοχή που της επιφυλάχθηκε δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεγαλειώδης. Σε κλίμα που θύμισε Ολυμπιακούς Αγώνες και με όλα τα «σύμβολα» της πράσινης ιστορίας παρόντα, 55.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» γιόρτασαν με την ψυχή τους την επιστροφή της ομάδας τους στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την περίμενε έξι χρόνια, τη «φλέρταρε» μαεστρικά, την έκανε τελικά δική του… Η κούπα του πρωταθλητή βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού και η υποδοχή που της επιφυλάχθηκε δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεγαλειώδης.

Σε κλίμα που θύμισε Ολυμπιακούς Αγώνες και με όλα τα «σύμβολα» της πράσινης ιστορίας παρόντα, 55.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» γιόρτασαν με την ψυχή τους την επιστροφή της ομάδας τους στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η γιορτή του Παναθηναϊκού για το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας του ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και πιθανότατα… έχει ακόμα πολλές ώρες μπροστά της για να ολοκληρωθεί. Οι δύο επίλεκτες ομάδες πρώτα έδωσαν το σύνθημα για να ξεκινήσει το γλέντι και στη συνέχεια έδωσαν αφορμή για μνήμες και άφθονα χαμόγελα στους -ήδη ενθουσιασμένους- οπαδούς των «πράσινων».

Οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Καραγκούνη επικράτησαν 2-1 εκείνων του Μίμη Δομάζου (σκόρερ οι Πετρόπουλος, Σαραβάκος και Σισέ), ωστόσο ο «στρατηγός» δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει από το γήπεδο χωρίς να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αφού το κατάφερε με το αρχοντικό στιλ που τον έβαλε για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων -και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Δημήτρη Σαραβάκο στο υπέροχο «κοκτέιλ» αναμνήσεων που προσφέρθηκε στον κόσμο του «τριφυλλιού»- αγνόησε τις εντολές για αντικατάστασή του μέχρι ο διαιτητής να αναγκαστεί να… τον αποβάλει!

Νωρίτερα, ο… συμπαίκτης του, Τζιμπρίλ Σισέ, γνώρισε την αποθέωση στη βράβευσή του για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ -αποθέωση που… επαναλήφθηκε λίγο μετά, όταν στο γήπεδο μπήκε η (πρωταθλήτρια για έκτη συνεχή χρονιά) ομάδα βόλεϊ των γυναικών!

Έπρεπε, όμως, να… σκοτεινιάσει για να αρχίσουν τα… όργανα και να ξεκινήσει η υποδοχή της κούπας. Σε κλίμα ανάλογης μεγαλοπρέπειας με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, τυμπανιστές μπήκαν στο -πρασινοφωτισμένο- κέντρο του γηπέδου και έδωσαν το ρυθμό στον οποίο θα εξελισσόταν ο «χορός» για την κούπα!

Εκείνη -ως… επίσημη προσκεκλημένη της γιορτής- βγήκε τελευταία, ακολουθώντας τους «πράσινους» πρωταγωνιστές και την φαντασμαγορική τελετή με την οποία παρουσιάστηκαν.

Τα βλέμματα όλων από τις εξέδρες συναντήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, εκεί όπου -πάνω στην πράσινη εξέδρα που είχε στηθεί- οι θριαμβευτές βρίσκονταν πιο κοντά από ποτέ στο «αντικείμενο του πόθου».

Ο Γιώργος Καραγκούνης σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό του ΟΑΚΑ, η έκρηξη χαράς ακούστηκε μέχρι την Παιανία και ο γύρος του θριάμβου είχε και πάλι, μετά από έξι χρόνια, πράσινους πρωταγωνιστές!

Δείτε όλο το ιστορικό του πράσινου γλεντιού!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x