Stoiximan Super League

Εκτός ο Παντελή!

Με μια έκπληξη κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η πρόταση για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ανάμεσα στα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δεν βρίσκεται αυτό του Αντρέα Παντελή. "Μπάχαλο ο Ηρακλής", τόνισε στο sday.gr ο Κύπριος επιχειρηματίας.

Με μια έκπληξη κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η πρόταση για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ανάμεσα στα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δεν βρίσκεται αυτό του Αντρέα Παντελή, κάτι που ουσιαστικά θέτει τον Κύπριο επιχειρηματία εκτός ομάδας.

Στη λίστα για το νέο ΔΣ είναι οι Θεόφιλος Πατέλης, Ευάγγελος Μιναρετζής, Αλέξης Κεσόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου και Γιάννης Τάκης.

Η πρόταση αναμένεται να γίνει δεκτή από το Πρωτοδικείο. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες να βρεθούν χρήματα για να μπορέσουν να κλείσουν κάποιες «τρύπες» στην ομάδα.

"Μπάχαλο ο Ηρακλής"

Τη δυσαρέσκειά του για τον "αποκλεισμό" του από τη λίστα με τα ονόματα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε ο Ανδρέας Παντελή, μιλώντας στην ιστοσελίδα της SPORTDAY, www.sday.gr. "Είναι μπάχαλο", τόνισε. Διαβάστε το άρθρο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x