Stoiximan Super League

«Τελικοί» με ΑΕΚ

Καθοριστικής σημασίας είναι για τον Άρη οι δύο προσεχείς αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ, αρχικά την Πέμπτη (κι όχι την Τετάρτη λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στο ΟΑΚΑ) και τρεις μέρες μετά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το βάρος στην ψυχολογία από τον Έκτορ Κούπερ. Πολύ πιθανή η επιστροφή των Κάλβο και Ναφτί, εξέτισε την τιμωρία του ο Αράνο, αλλά συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες ο Νέτο.

Καθοριστικής σημασίας είναι για τον Άρη οι δύο προσεχείς αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ, αρχικά την Πέμπτη (κι όχι την Τετάρτη λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στο ΟΑΚΑ) και τρεις μέρες μετά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορούν να ελπίζουν στην πρώτη θέση μόνο με δύο νίκες επί της «Ένωσης», ωστόσο ακόμη κι αν δεν πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, στοχεύουν τουλάχιστον στην αποφυγή της τελευταίας θέσης των πλέι οφ, που θα υποχρεώσει την ομάδα που θα την καταλάβει να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τις 15 ή 16 Ιουλίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προετοιμασία της.

Ο Έκτορ Κούπερ έχει δώσει μεγάλο βάρος στην ψυχολογία των παικτών του, που κλονίστηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και τις αποδοκιμασίες αρκετών οπαδών στο ξενοδοχείο όπου επέστρεψε η ομάδα το βράδυ της Κυριακής. Ο Αργεντινός τεχνικός για το προσεχές ματς είναι πολύ πιθανό να έχει στη διάθεσή του τους Τόνι Κάλβο και Μεντί Ναφτί, ενώ επανέρχεται ο Κάρλος Αράνο που εξέτισε την τιμωρία του. Ο νέος πονοκέφαλος έχει να κάνει με τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε ο Ντάρσι Νέτο και θα χρειαστεί να απουσιάσει σε δύο από τα τέσσερα τελευταία ματς. Στο διάστημα που θα απουσιάζει, τη θέση του στα δεξιά θα πάρει ο Κρίστι Βανγκέλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x