Stoiximan Super League

Έτοιμος ο «Τόρο»

Στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη για τα πλέι οφ τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο πολυσύνθετος άσος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα. Εκτός παραμένουν Στολτίδης, Ζαϊρί και Ντιόγο. Σταθερότητα ζητεί ο Μπάντοβιτς. «Θέλω Ευρώπη», είπε ο Τζιοβάνι Μορένο.

Στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη για τα πλέι οφ τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο πολυσύνθετος άσος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (όπως και ο νεαρός Βασιλόγιαννης) και αναμένεται να είναι στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο κρίσιμο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένουν οι Ιεροκλής Στολτίδης, Ζαουάντ Ζαϊρί και Ντιόγο, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα. Επανέρχεται ο Γκαλίτσιος που εξέτισε την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του (η δεύτερη είναι κόντρα στον Άρη), ενώ θα αποφασιστεί σε ποια δύο ματς θα λείψει ο Ντουντού, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και σε ποιο οι Λούα Λούα και Ζεβλάκοφ, που έχουν τέσσερις κίτρινες.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 14:30, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Σταθερότητα ζητεί ο Μπάντοβιτς

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά ζήτησε περισσότερη προσοχή και σταθερότητα. «Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και το ίδιο θέλω για τη συνέχεια. Με τον ΠΑΟΚ θα κριθούν τα πάντα. Μην κάνουμε ένα καλό ματς κι αμέσως μετά ένα άσχημο. Έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα. Λίγο παραπάνω προσοχή χρειάζεται για να τελειώνουμε τα ματς όταν υπερτερούμε. Μην φτάνουμε στα τελευταία λεπτά και μας πιάνει άγχος. Όταν είμαστε καλύτεροι πρέπει και να σκοράρουμε», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Μορένο: «Κάθε παίκτης θέλει Ευρώπη…»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη εξέφρασε ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι Μορένο, εκφράζοντας ωστόσο σαφή προτίμηση στο αγγλικό ή το ιταλικό πρωτάθλημα και πετώντας το μπαλάκι για το μέλλον του στην Ατλέτικο Νασιονάλ, που έχει τα δικαιώματά του.

«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το καλύτερο να αγωνίζεται στην Ευρώπη κι εγώ προσωπικά θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή την Ιταλία, που είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα. Εγώ παραμένω ήρεμος και περιμένω την απόφαση της Νασιονάλ. Ό,τι κι αν αποφασίσει, θα είναι ευπρόσδεκτο», δήλωσε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Οι επαφές γίνονται με τους εκπροσώπους μου και δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Η Μπόκα Τζούνιορς με ζήτησε ως δανεικό, αλλά η Νασιονάλ συζητά μόνο για πώληση».

Σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του, ο Κολομβιανός άσος, εκτός από την Μπόκα Τζούνιορς και τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στόχαστρο της Τίγκρες του Μεξικού, αλλά και άλλων τεσσάρων ομάδων της Ευρώπης, της Ντιναμό Κιέβου, της Τότεναμ, της Φιορεντίνα και της Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x