Stoiximan Super League

Πλήγμα με Βανγκέλι!

Χάνει για το υπόλοιπο των πλέι οφ τον Κρίστι Βανγκέλι ο Άρης. Ο νεαρός μπακ υπέστη διάταση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου και θα χάσει τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των «κιτρίνων». Το παρήγορο για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι πως μπορεί να υπολογίζει στους Κάλβο, Ναφτί και Ντέιλι, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά και στον Αράνο που εξέτισε την τιμωρία του.

Χάνει για το υπόλοιπο των πλέι οφ τον Κρίστι Βανγκέλι ο Άρης. Ο νεαρός μπακ υπέστη διάταση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου και θα χάσει τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των «κιτρίνων». Το παρήγορο για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι πως μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις επιπλέον παίκτες για το ματς με την ΑΕΚ, που θα γίνει τελικά την Πέμπτη (λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του ΟΑΚΑ την Τετάρτη).

Στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή επανέρχονται ο Κάρλος Αράνο, που εξέτισε την τιμωρία του, καθώς επίσης και οι Τόνι Κάλβο, Μεντί Ναφτί και Ίαν Ντέιλι, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και προπονήθηκαν κανονικά. Στο μεταξύ, ο κ. Κούπερ θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια δύο από τα τελευταία τέσσερα ματς θα λείψει ο Ντάρσι Νέτο, καθώς κόντρα στον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Για τον Άρη είναι καθοριστικής σημασίας οι δύο προσεχείς αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ, αρχικά την Πέμπτη και τρεις μέρες μετά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορούν να ελπίζουν στην πρώτη θέση μόνο με δύο νίκες επί της «Ένωσης», ωστόσο ακόμη κι αν δεν πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, στοχεύουν τουλάχιστον στην αποφυγή της τελευταίας θέσης των πλέι οφ, που θα υποχρεώσει την ομάδα που θα την καταλάβει να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τις 15 ή 16 Ιουλίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προετοιμασία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x