Stoiximan Super League

Στον Άρη τη νέα σεζόν ο Τσεσνάουσκις

Τη μεταγραφή του στον Άρη προανήγγειλε εμμέσως ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο μέσος του Εργοτέλη πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά που πραγματοποίησε στην Κρήτη με μια μεταγραφή που τον ανεβάζει επίπεδο. Αυτό είπε και ο ίδιος στον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη, όταν του εξήγησε τους λόγους της απόφασής του. .

Τη μεταγραφή του στον Άρη προανήγγειλε εμμέσως ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο μέσος του Εργοτέλη πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά που πραγματοποίησε στην Κρήτη με μια μεταγραφή που τον ανεβάζει επίπεδο. Αυτό είπε και ο ίδιος στον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη, όταν του εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

«Πρόεδρε, σε ευχαριστώ πολύ. Μ’ έβγαλες από την αφάνεια, μια και στη Χαρτς δεν έπαιζα αρκετά. Όμως, η Ευρώπη για μένα αποτελεί κίνητρο και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλο σύλλογο» είπε ο Λιθουανός στον πρόεδρο της κρητικής ομάδας και εκείνος με τη σειρά του έδωσε εντολή να ανακοινωθεί η αποχώρηση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη.

Παρ’ ότι για τα… πόδια του Τσεσνάουσκις φέρεται να ενδιαφερόταν και η ΑΕΚ, τελικά ο παίκτης καταλήγει στη Θεσσαλονική, αφού έχει συμφωνήσει με τον Άρη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με κλιμακωτές αποδοχές που θα ξεκινούν από 220.000 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και τις 270.000 ευρώ. Πάντως, πρώτος τον είχε προσεγγίσει ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά τα 180.000 ευρώ που του προσέφερε, συν το γεγονός ότι δεν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη, όπως ο Άρης, τον έκαναν να απορρίψει την πρόταση με συνοπτικές διαδικασίες.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x