Βόλεϊ

Υγρό στους πνεύμονες του Πανταλέοντα!

Άσχημα είναι τα νέα για τον Σωτήρη Πανταλέοντα. Η αξονική τομογραφία που του έγινε το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τους φόβους των γιατρών.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Σωτήρη Πανταλέοντα. Η αξονική τομογραφία που του έγινε το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τους φόβους των γιατρών, καθώς μετά το χτύπημα της μπάλα από καρφί του Ιβάν Μίλκοβιτς στον πρώτο τελικό της Α1 βόλεϊ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, οι πνεύμονες του διεθνούς κεντρικού μάζεψαν υγρό!

Ο 30χρονος άσος, που είχε χειρουργηθεί το χειμώνα στο συγκεκριμένο σημείο (διάτρηση πνευμόνων) θα χρειαστεί να μείνει δύο μέρες στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί θα πρέπει να περιμένουν για περίπου δέκα ημέρες προτού αποφασίσουν αν θα γίνει παρακέντηση ή νέα επέμβαση στους πνεύμονες.

Το βέβαιο είναι πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, πράγμα που σημαίνει πως χάνει όχι απλώς τους υπόλοιπους τελικούς της Α1, αλλά και τις επικείμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, ενώ υπάρχει ανησυχία ακόμη και για τη συνέχιση της καριέρας του.

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, που προ ημερών έχασε και τον Κώστα Χριστοφιδέλη λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x