Stoiximan Super League

Με Νίνη, Βύντρα και δανεικούς

Με αρκετές απουσίες διεξήχθη την Τρίτη η προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού με άδεια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έλειπαν οκτώ παίκτες. Αντίθετα όμως, το πρόγραμμα των «πρασίνων» ακολούθησαν οι Σωτήρης Νίνης και Λουκάς Βύντρα παρά το γεγονός ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν άδεια.

Με αρκετές απουσίες διεξήχθη την Τρίτη η προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού με άδεια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έλειπαν οι Ζιλμπέρτο, Σισέ, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζόρβας και Σεϊταρίδης. Αντίθετα όμως, το πρόγραμμα των «πρασίνων» ακολούθησαν οι Σωτήρης Νίνης και Λουκάς Βύντρα παρά το γεγονός ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν άδεια.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Καντέ και Δάρλας έκαναν ατομικό, ενώ από την «Golden Team» πήραν μέρος στο πρόγραμμα οι Λιόλιος, Ταχμαζίδης, Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς και Ταμπάκης.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τις προσεχείς ημέρες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δοθεί από την αρχή της χρονιάς δανεικοί σε άλλους συλλόγους. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας θέλει να δει κατά πόσο έχουν βελτιωθεί οι συγκεκριμένοι παίκτες, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκονται και αναλόγως να δημιουργήσει μία εικόνα για αυτούς ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα έχει ζητηθεί από την Καβάλα, να αφήσει τους Σιόντη και Λεοντίου, από τα Γιάννινα τον Στάθη και από την Λάρισα τον Μελίσση, αφού οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ διαπραγματεύσεις γίνονται με τις Κέρκυρα και Αιγάλεω, για τους Μπουτζίκο και Πντίδο αντίστοιχα, αφού οι μεν «Φαίακες» έχουν ήδη κερδίσει την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα, το δε «Σίτι» έχει ήδη υποβιβασθεί στην Γ’ Εθνική.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x