Παράξενα

Μπήκαν μόνο… 626 γκολ!

Την Κυριακή, έλαβε τέλος ο μεγαλύτερος σε διάρκεια ποδοσφαιρικός αγώνας, μετά από 35 ώρες! Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 626 γκολ μπήκαν στην συγκριμένη αναμέτρηση, που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία. Η Cotswold All Stars νίκησε την Cambray FC με σκορ 333-293 και το παιχνίδι μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια.

Την Κυριακή, έλαβε τέλος ο μεγαλύτερος σε διάρκεια ποδοσφαιρικός αγώνας, μετά από 35 ώρες!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 626 γκολ μπήκαν στην συγκριμένη αναμέτρηση, που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία. Η Cotswold All Stars νίκησε την Cambray FC με σκορ 333-293 και το παιχνίδι μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια.

Ο αγώνας, που ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής για να λήξει έπειτα από 35 ώρες, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Οι διοργανωτές συγκέντρωσαν περίπου 35 χιλιάδες ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την ανέγερση σχολίου στην Ινδία.

Το ακόμα πιο απίθανο είναι πως το παιχνίδι ενδεχομένως να ήταν ακόμα σε εξέλιξη αν η δυνατή βροχή δεν είχε καταστήσει τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο. Αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων, που απαρτίζονταν από 18 ποδοσφαιριστές η καθεμιά , είχαν τεθεί εκτός αγώνα λόγω τραυματισμών.

«Ξεκινήσαμε με αρκετά γρήγορο ρυθμό γιατί ήμασταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι, όμως έμεινα έκπληκτος από τις αντοχές κάποιων συναθλητών μου αρκετές ώρες μετά την έναρξη του αγώνα», δήλωσε ο Άντι Τσάμπιον που συμμετείχε στο παιχνίδι με την φανέλα της Cambray FC.

Κάθε αγωνιζόμενος βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο για τρεις ώρες κάθε φορά, ακολουθούσε πεντάλεπτο διάλειμμα στην διάρκεια των οποίων γίνονταν αλλαγές και έπαιρναν ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Κανένας από τις αποστολές των δύο ομάδων δεν επιτρέπονταν να απομακρυνθεί από το γήπεδο στην διάρκεια του αγώνα, ενώ είχαν τοποθετηθεί ειδικές τέντες που παρείχαν καταφύγιο.

Από πλευράς Cotswold All Stars, ο Πιτ Σέπαρντ παραδέχθηκε ότι εξεπλάγην από το πόσο σκληρό ήταν το ματς. «Κάναμε δυνατές προπονήσεις, αλλά αυτό δεν σε προετοιμάζει για μια τέτοιου είδους δοκιμασία», είπε ο 24χρονος παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x