Παράξενα

Από παλιά… ατιμούτσικος ο Πικέ! (video)

Για άλλους ήταν ένα παιχνίδι του τηλεοπτικού φακού… Για άλλους -πιο τσαχπίνηδες- μια συνάντηση «ύποπτη». Ακόμα και αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, όμως, τα «δαιμόνια» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καταφέρνουν να… σε κολάσουν! Το περίεργο τετ α τετ των Ιμπραΐμοβιτς και Πικέ αποτέλεσε το «τουβλάκι» που ξεκίνησε το ντόμινο ενός ατελείωτου χαβαλέ. Πλέον ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, να συνδεθούν σε αυτόν κι άλλες «πικάντικες» πτυχές…

Για άλλους ήταν ένα παιχνίδι του τηλεοπτικού φακού…

Για άλλους -πιο τσαχπίνηδες- μια συνάντηση «ύποπτη».

Ακόμα και αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, όμως, τα «δαιμόνια» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καταφέρνουν να… σε κολάσουν!

Το περίεργο τετ α τετ των Ιμπραΐμοβιτς και Πικέ αποτέλεσε το «τουβλάκι» που ξεκίνησε το ντόμινο ενός ατελείωτου χαβαλέ.

Πλέον ήταν θέμα χρόνου, λοιπόν, να συνδεθούν σε αυτόν κι άλλες «πικάντικες» πτυχές…

Μετά τις αφίσες, λοιπόν, που εμφάνιζαν τους δύο συμπαίκτες πρωταγωνιστές στο «Brokeback Mountain» και τα βίντεο που «έντυναν» τη φωτογραφία τους με… τρυφερά άσματα, οι «γιοι του χαβαλέ» που κυκλοφορούν παγκοσμίως στο ίντερνετ βρήκαν νέα «στοιχεία» για να υποστηρίξουν το… καυτό σενάριο.

Το σχετικό… ρεπορτάζ, λοιπόν, έφερε στο φως ένα βίντεο, όπου ο μουσάτος εκ των πρωταγωνιστών, Πικέ εμφανίζεται στο… φόντο ενός δελτίου ειδήσεων -με πετσέτα στη μέση- να κυνηγά τον -φέροντα μόνο το σωβρακάκι του- Μπόγιαν! Όσο να πεις, ένα «ρε λες» το… αναρωτηθήκατε.




Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x