Stoiximan Super League

Οι κινήσεις!

Μπορεί να μην έχει τελειώσει η σεζόν για τον Ολυμπιακό και πολλά για τα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου να εξαρτώνται από την θέση που θα πάρει η ομάδα στα πλέι-οφ, αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης φέρεται να έχει καταλήξει σε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Δοκιμάζει σήμερα ο «Ιέρο».

Μπορεί να μην έχει τελειώσει η σεζόν για τον Ολυμπιακό και πολλά για τα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου να εξαρτώνται από την θέση που θα πάρει η ομάδα στα πλέι-οφ, αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης φέρεται να έχει καταλήξει σε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Η είσοδος των «ερυθρολεύκων» στη λίστα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφέρει περισσότερα χρήματα της ομάδα, σε σχέση με αυτά που θα μπουν στα ταμεία στην περίπτωση συμμετοχής στο Europa League. Κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο στο μπάτζετ της νέας σεζόν και στα συμβόλαια παικτών.

Στο θέμα του προπονητή έχει γραφεί πολλές φορές, ότι πρώτο όνομα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι αυτό του Ερνέστο Βαλβέρδε. Φαίνεται ότι πλέον πρέπει να περιμένουμε την τελική επαφή του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Ισπανό.

Εκτός του Βαλβέρδε, όμως, έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα προπονητών και δεν αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη…

Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι προσθήκες που θα γίνουν στο τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να θεωρείται, βέβαιη, η συμμετοχή του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο παλιός επιθετικός της ομάδας έχει κερδίσει αρκετούς πόντους με τη δουλειά του στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού, η οποία έχει συνδυαστεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Η διάθεση για αναβάθμιση του Αλεξανδρή υπάρχει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο το όνομά του να ακούγεται έντονα ακόμη και να αναλάβει την θέση πρώτου προπονητή όταν δεν υπήρχαν καλά αποτελέσματα με τον Μπάντοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Τέλος, δεν πρέπει να αποκλείεται και η συμμετοχή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε πόστο στην ομάδα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πει στον παλιό μεσοεπιθετικό ότι υπάρχει μια θέση για αυτόν στην ομάδα, όταν επιλέξει ότι επιθυμεί να επιστρέψει στα… ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε στη φετινή σεζόν, αν και υπήρξαν φήμες για είσοδό του, αλλά για την νέα σεζόν υπάρχουν αρκετές πιθανότητες.
Δοκιμάζει ο «Ιέρο»

Έχει και τα καλά της η αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό. Ο Ιεροκλής Στολτίδης θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά, έχοντας αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Στην περίπτωση που ο «Ιέρο» γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς, τότε, είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Τούμπας.

Απών ο Ζαϊρί

Χωρίς τον Ζαουάντ Ζαϊρί πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και ζήτησε άδεια από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Διαφορετικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντιόγο και Στολτίδης.

Υπό τις οδηγίες του Μπάντοβιτς, οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο στου Ρέντη και ο μόνος που έλλειψε ήταν ο Ζαουάντ Ζαϊρί, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Ντιόγο, ενώ ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» θα είναι απογευματινή και είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 18:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x