Επίσημο έγγραφο με το οποίο ζητά από τον Ηρακλή να δώσει άδεια τον Κώστα Γιαννούλη για να περάσει από δοκιμαστικά στο διάστημα από 11 έως και 16 Μαΐου απέστειλε η Καϊζερσλάουτερν. Η γερμανική ομάδα θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Bundesliga και βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αξιόπιστου αριστερού μπακ.

Η περίπτωση του 22χρονου παίκτη μοιάζει ενδιαφέρουσα για τους Γερμανούς, οι οποίοι θέλουν να διαπιστώσουν από κοντά τις δυνατότητές του. Τη φετινή σεζόν ο Γιαννούλης είχε 22 συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί σε 21 ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012 και οι διοικούντες τον Ηρακλή θεωρούν ότι μπορούν αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από την ενδεχόμενη παραχώρησή του. Πάντως, μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε επίσημη απάντηση του «Γηραιού» στο αίτημα της Καϊζερσλάουτερν, αφού το θέμα θα συζητηθεί πρώτα στο εσωτερικό της ομάδας.

Όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Ιωαννίδη, ο 22χρονος παίκτης είχε κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Ανδρέα Παντελή, αλλά δεν είχαν συμφωνήσει στον προτεινόμενο διακανονισμό και χθες έδωσε εντολή στον νομικό εκπρόσωπό του να καταθέσει προσφυγή, διεκδικώντας 128.000 ευρώ και την ελευθερία του. Ο διεθνής παίκτης φέρεται πως απασχολεί τον προπονητή του Παναθηναϊκού Νίκο Νιόπλια, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στις μικρές Εθνικές Ομάδες.

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.