Stoiximan Super League

Διατήρησε… έδρα και ψυχολογία!

Η «νίκη» στη… μάχη για το πρόγραμμα των play off και η επιπλέον ξεκούραση που προσέφερε η μίνι διακοπή διατήρησε το καλό κλίμα στον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει σε ιδανικές συνθήκες την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα πλάνα του Σάντος για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν σε σχέση με αυτά που υπήρχαν πριν την αναβολή και ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που απέδωσε εξαιρετικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η «νίκη» στη… μάχη για το πρόγραμμα των play off και η επιπλέον ξεκούραση που προσέφερε η μίνι διακοπή διατήρησε το καλό κλίμα στον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει σε ιδανικές συνθήκες την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα του Σάντος για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν σε σχέση με αυτά που υπήρχαν πριν την αναβολή και ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που απέδωσε εξαιρετικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Έτσι, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να συμπεριληφθούν ξανά οι Τσιρίλο και Σαβίνι, ενώ στη θέση του δεξιού μπακ θα αγωνιστεί ξανά ο Πάμπλο Κοντρέρας. Επιπλέον το επιθετικό δίδυμο του αγώνα με τον Άρη (Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς) θα διατηρηθεί, καθώς ο Σάντος δεν σκοπεύει να αλλάξει το -πιο επιθετικό- σύστημα απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Στη διάθεση του Πορτογάλου, εξάλλου, τέθηκε κανονικά και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Όσον αφορά το κλίμα που θα διεξαχθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση, η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη για μια ακόμα φορά, καθώς πλέον είναι ελάχιστα τα εισιτήρια που έχουν μείνει απούλητα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x