Θανάσης Ράλλης

Οι μεγάλες στιγμές του ημιτελικού!

www.sport-fm.gr

Ήταν ένα διασκεδαστικό βράδυ στα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Νομίζω ότι σας μεταφέραμε όσο καλύτερα μπορούσαμε ότι έγινε στο Παρίσι μέσα από το Live του www.sport-fm.gr. Αλλά είστε άτυχοι τι να σας κάνω. Έπρεπε να ήσασταν εδώ μαζί μας. Μία μεγάλη ευχάριστη παρέα. Με ψύχραιμους ανθρώπους αφοσιωμένους στη δουλειά τους και καθαρά …δημοσιογραφική προσέγγιση στην εξέλιξη του ματς.

Είναι αλήθεια όλα τα παραπάνω; Όχι ! Είναι αισχρά ψέματα και θα έπρεπε να καώ στην κόλαση και μόνο που τα ξεστομίζω.. Γιατί όσο και να προσπαθούμε να σας κάνουμε να πιστέψετε ότι ήμασταν σίγουροι για τη νίκη του Ολυμπιακού, η μεγάλη αλήθεια είναι ότι για καλό και για κακό είχαμε έτοιμη και ασπρόμαυρη φωτογραφία με τίτλο «ΚΗΔΕΙΑ» για να την χρησιμοποιήσουμε για τίτλο στο site.

Και είναι αλήθεια επίσης ότι μερικοί από εμάς νομίζουμε ότι ξέρουμε καλύτερο μπάσκετ από τον καθένα. Όπως ο νεαρός συντάκτης που στα μέσα της τρίτης περιόδου τράβαγε τα ήδη σηκωμένα από το ζελέ μαλλιά του φωνάζοντας στον Γιαννάκη στην τηλεόραση. «Βγες και πες είμαι ανίκανος και παραιτήσου».

Μπορείτε φυσικά να διακρίνετε μία μικρή εμπάθεια του νεαρού συντάκτη προς το πρόσωπο του τεχνικού του Ολυμπιακού έτσι; Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ξεχωριστή ήταν όπως πάντα η παρουσία του Κώστα Μιαούλη που παρέα με μία κερασόπιτα αγωνιούσε… Τι νομίζατε; Ότι αγωνιούσε για την εξέλιξη του ματς; Αγωνιούσε για την έκβαση του στοιχήματος αφού είχε παίξει τον Σισκάουσκας πρώτο σκόρερ των ημιτελικών. Μπορείτε επίσης να καταλάβετε ότι όταν είδε τον Μακάλεμπ να ξεπερνάει τον Λιθουανό έφτασε στα όρια του φωνάζοντας «Γιατί ρε Θεέ, γιατί»!

Έχει τη συμπάθεια μας όμως ο Κώστας, όπως και ο Γιώργος ο Δήμητσας που ήθελε πάση θυσία το ματς να έχει πάνω απο 159 πόντους. Όταν τους ξεπέρασε μας εκμυστηρεύτηκε… «Κιότεψα και το πούλησα το στοίχημα». Δεν είναι ντροπή να κιοτεύεις για ευγενικό σκοπό Γιώργο.

Για να μην τα πολυλογούμε. Κανένας δεν ήταν ψύχραιμός. Ένας άλλος νεαρός συντάκτης με ερυθρόλευκα αισθήματα κυκλοφορούσε με τα χέρια στα μάτια στα τελευταία δευτερόλεπτα, μέχρι που σκόνταψε πάνω στην καρέκλα ενός συντάκτη με πράσινα αισθήματα και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. «Τι με κοιτάς ρε;» «θα σε κοιτάω όπως θέλω ρε»! Όπως καταλαβαίνετε κοιτάχτηκαν αρκετά, αλλά αν και παίξαμε στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει στις φάπες, τελικά το ξεπέρασαν και τραγούδησαν μαζί μία μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Λεμπέση.

Όπως πάντα όμως στο τέλος σταθήκαμε στο ύψος μας. Αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί και πανηγυρίσαμε. Όχι δεν έγινε ούτε αυτό. Αυτό που έγινε όμως ήταν το τηλεφώνημα ενός ακροατή. «Γιατί δεν λέτε στοίχημα ρε παιδιά;» ρώτησε την ώρα που ο αγώνας του Ολυμπιακού ήταν σε εξέλιξη.

Ο νεαρός συντάκτης προσπάθησε να του εξηγήσει ότι εκείνη τη στιγμή ήταν πιο σημαντικό για τον ΣΠΟΡ FM να μεταδίδει τον αγώνα του Ολυμπιακού. «Εντάξει λοιπόν, μπορεί να μου πείτε τη συχνότητα του SENTRA;» ήταν η απάντηση του…

Τα λέμε την Κυριακή…

Share

Προσευχές, μετάνοιες, λιτανείες και εξομολογήσεις στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x