Stoiximan Super League

Το πρώτο βήμα…

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League θέλει απόψε (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», είπε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στους παίκτες.

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League θέλει απόψε (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / Novasports 1) ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για την προηγούμενη Τετάρτη αλλά αναβλήθηκε λόγω των όσων συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας. Οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς γνωρίζουν πως αν επιστρέψουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη, τότε θα έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό το «εισιτήριο» για την προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»

«Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το παιχνίδι. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Εγώ θέλω να είστε σοβαροί και να μην αγχωθείτε σε κανένα σημείο του αγώνα. Να κάνετε το παιχνίδι σας και να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε όλοι τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε. Θα πρέπει να αντέξουμε στην πίεση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάντοβιτς στους παίκτες και επανέλαβε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη στημένες φάσεις.

Το πλάνο του Μπάντοβιτς

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στον άξονα θα παίξουν ο Μαρέσκα, ο Τοροσίδης και ο Όσκαρ. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λεονάρντο, δεξί ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν ο Ντάτολο, ο Στολτίδης (ενδέχεται να είναι έτοιμος την ερχόμενη Τετάρτη), ο Γκαλέτι (που περιμένει σε λίγες μέρες κάποιες κρίσιμες εξετάσεις), ο Ντουντού (εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας τους), ο Ζαϊρί και ο Ντιόγο.

* Επειδή είχαν ακουστεί πολλά όσον αφορά τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα στην Τούμπα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Λούβαρη. Τον ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και όλα όσα ακούγονται είναι αναληθή.

* Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται στη Γαλλία και παρακολουθεί διάφορους παίκτες για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο σκάουτερ των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει τους Βενκέρ (Ναντ), Ρομάο (Γκρενόμπλ), Ματσούι (Γκρενόμπλ), Ακουαζί (Μπουλόν), Αγιασέ (Αρλέ), Σιντιμπέ (Σεντάν), Φοφανά (Χάβρη) και Φανσόν (Στρασβούργο).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x