Stoiximan Super League

Ή τώρα ή ποτέ!

Ως την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρουν την πρώτη νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας βλέπουν στην ΑΕΚ το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. (16.45, NovaΣΠΟΡ Fm 94,6/ΣΚΑΪ). Μεγάλο ερωτηματικό η παρουσία των οπαδών σήμερα στο ΟΑΚΑ. Χάνει, πιθανότατα, το ματς με τον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ. «», δήλωσε ο μάνατζερ του Ούγγρου επιθετικού για την παραμονή του.

Ως την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρουν την πρώτη νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας βλέπουν το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στην ΑΕΚ.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στην Ένωση αναζητούν σήμερα στο ΟΑΚΑ το πρώτο τρίποντο, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν κατά πρώτο λόγο την τελευταία θέση στα πλέι οφ.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί της ομάδας. Η ώρα έναρξης (16:45) δεν ευνοεί, το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι το... ξενέρωμα του κόσμου μετά τις απογοητεύσεις στις πρώτες αγωνιστικές.

«Πρέπει να παίξουμε επιθετικά από την αρχή, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό», ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους παίκτες του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Σκέψεις για 11άδα

Στην τετράδα της άμυνας ίσως υπάρξει αλλαγή αριστερά με τον Γεωργέα αντί του Λαγού, ενώ οι Αραούχο, Μαϊστόροβιτς και Μανωλάς θα παραμείνουν αμετακίνητοι. Σταθερά στα χαφ θα είναι και ο Καφές, με παρτενέρ τον Γιάχιτς (ο Μάκος είναι τιμωρημένος) και τους Σκόκο (δεξιά), Μαντούκα (αριστερά) στα άκρα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ, αλλά υπάρχει ερωτηματικό για τον παρτενέρ του. Ο Ντούσκο έχει δείξει να μην εμπιστεύεται τον Μπλάνκο. Έτσι, πιο πιθανό μοιάζει να ξεκινήσει ο Νέμεθ.

Αρνείται η Αλγερία

Χωρίς τον Τζεμπούρ θα αναγκαστεί να υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στο φινάλε των πλέι-οφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση της αλγερινής ομοσπονδίας για παραμονή του «τρομοκράτη» στην ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας αναμένεται να είναι αρνητική. Έτσι, εάν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, η ΑΕΚ θα είναι υποχρεωμένη να ελευθερώσει τον παίκτη από τις 17 Μαΐου, βάσει των κανονισμών της ΦΙΦΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x