Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ και στα αστέρια!

Σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση στα play off και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε ο ΠΑΟΚ ύστερα από τη νίκη του με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού, στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική της διαδικασίας. Ο Μουσλίμοβιτς (11’) το γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», μετά από ένα τραγικό λάθος του Νικοπολίδη.

Σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση στα play off και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε ο ΠΑΟΚ ύστερα από τη νίκη του με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού, στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική της διαδικασίας.

Ο Μουσλίμοβιτς (11’) το γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», μετά από ένα τραγικό λάθος του Νικοπολίδη.

Η βαθμολογία (σε τρεις αγώνες):

1. ΠΑΟΚ 10 β.
2. ΟΣΦΠ 7
3. ΑΕΚ 5
4. ΑΡΗΣ 3

Το ματς:

Πολύ ανοικτό το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ευτύχησε να σκοράρει, επωφελούμενος από ένα τραγικό λάθος του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, στην προσπάθειά του να γεμίσει για τους συμπαίκτες του στην επίθεση, έστρωσε την μπάλα στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του, και αυτός με ένα σουτ «κεραυνό» πέτυχε το 1-0 στο 11ο λεπτό.



Σαν να μην έγινε ποτέ

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε επηρεασμένος από το τέρμα που δέχθηκε, το αντίθετο μάλιστα. «Κυνήγησε» την ισοφάριση και έφτασε κοντά στο να το πετύχει με «δράστη» τον Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός με μία από τις γνωστές του ατομικές ενέργειες μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε, με τον Χαλκιά να πέφτει και να αποκρούει με υπερένταση.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, όπως και ο ΠΑΟΚ προκειμένου να διευρύνει το προβάδισμά του.

Καλύτερος στα σημεία

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος όχι μόνο δεν επαναπαύθηκαν στο 1-0, αλλά «έψαξαν» επίμονα και δεύτερο γκολ. Στο 53ο λεπτό ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ και ο Βιεϊρίνια με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι! Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δίκαια για χέρι του Μέλμεργκ σε σουτ του Φιλομένο μέσα στην περιοχή.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα οι Πειραιώτες αναθάρρησαν, είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με φανερό όμως πρόβλημα στη δημιουργία σοβαρών προϋποθέσεων για την επίτευξη ενός τέρματος. Τελικά δεν άλλαξε κάτι, έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πρώτη του επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην Τούμπα από το 1997!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνι (50' Μαλεζάς), Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Φιλομένο (85' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (78' Φωτάκης)

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρέσκα (62' Μήτρογλου), Λούα Λούα, Λεονάρντο (82' Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Νταρμπισάιρ

Διαιτητής: Τάσος Κάκος
Βοηθοί: Δάλλας (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου)
Γήπεδο: Τούμπα

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x