Stoiximan Super League

Βιτόλο: «Με μια νίκη πιο κοντά»

Υπερήφανος που μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ τόνισε ο Βίκτορ Βιτόλο. «Πήραμε άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθειά μας για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», σχολίασε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο Ισπανός μέσος έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος αποδίδοντας στην παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» την βελτίωση της ομάδας. «Έδωσε ξανά στον ΠΑΟΚ τη χαμένη του αίγλη», πρόσθεσε.

Υπερήφανος που μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ τόνισε ο Βίκτορ Βιτόλο. «Πήραμε άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθειά μας για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», σχολίασε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Ο Ισπανός μέσος έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος αποδίδοντας στην παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» την βελτίωση της ομάδας. «Έδωσε ξανά στον ΠΑΟΚ τη χαμένη του αίγλη», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτόλο στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη “Αθλητικό Metropolis”.

-για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Το πιο βασικό είναι ότι κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Πήραμε 3 βαθμούς παραπάνω στην προσπάθειά μας για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού σπάσαμε και την παράδοση είναι ακόμα καλύτερα. Όμως εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο χωρίς να τα σκεφτόμαστε αυτά.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, με ποδοσφαιριστές ποιότητας, έναν προπονητή που προσπάθησε να δώσει άλλη φρεσκάδα στην ομάδα, ωστόσο μόνο στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες στην περιοχή μας. Όμως κι εμείς είχαμε ευκαιρίες, εφάμιλλες του Ολυμπιακού και περισσότερες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια αυτό το παιχνίδι».

-για την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ:
«Όλα άλλαξαν στον ΠΑΟΚ με την έλευση του συγκεκριμένου προπονητή. Αυτός κατάφερε και έδωσε ξανά στον ΠΑΟΚ τη χαμένη του αίγλη, μια ομάδα με ιστορία και δυναμική. Είχε και τη συμπαράσταση πολλών ανθρώπων, κατάφερε να φτιάξει μια δυνατή ομάδα που πλέον παίρνει αποτελέσματα και στα ντέρμπι. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

-για το παιχνίδι της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη»
«Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό ματς για μας. Θέλουμε τη νίκη, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο. Βεβαίως, μετά θα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, τα οποία θα σκεφτούμε αμέσως μετά το «Καραϊσκάκης».

-για το εάν υπάρχει κούραση:
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει συσσώρευση πολλών αγώνων, οπότε επέρχεται κούραση. Αλλά ο στόχος και το ότι είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, είναι σημαντικό. Έχουμε ετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για αυτά τα παιχνίδια και γι’ αυτό ο προπονητής έχει προβλέψει κάτι και για αυτό».

-για την παρουσία στα πλέι-οφ παικτών όπως ο Σαβίνι και ο Φιλομένο:
«Αυτό δείχνει την πραγματικά πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής, τους δίνει κίνητρα, ακόμα κι αν δεν έχουν αγωνιστεί πολύ. Βλέπουμε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, να μπαίνουν και να τα δίνουν όλα. Αυτό δείχνει ότι ο κόουτς τους έχει έτοιμους και από πλευράς φυσικής κατάστασης και από ψυχολογικής πλευρά».

-για τη διαιτησία:
«Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές, θεωρούμε ότι θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αλλά το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς. Αν δηλαδή είμαστε καλά στον αμυντικό τομέα και καταφέρουμε να σκοράρουμε, τότε νομίζω ότι θα κερδίσουμε».

-για την αλλαγή του συστήματος στην ομάδα:
«Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη αλλαγή, ναι μεν έγινε 4-4-2, αλλά ποτέ οι δύο επιθετικοί δεν είναι στην ίδια ευθεία, με τον έναν να γυρνάει πίσω και να βοηθάει στα χαφ. Το θέμα είναι το κατά πόσο είναι έτοιμος κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει ό,τι του ζητηθεί και να βοηθήσει την ομάδα».

-για το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων για το πρόσωπό του:
«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις συμμετοχές μου στον ΠΑΟΚ και την απόδοσή μου. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα τα πάει καλά και αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά που μου δείχνουν όλοι στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Οτιδήποτε ακούγεται στον ισπανικό Τύπο δε με αφορά. Είναι δύσκολο να ξέρω τι θα μου συμβεί αύριο, σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x