Stoiximan Super League

Δικαίωση!

Το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των play off. Ο «Δικέφαλος του βορρά» νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε ένα επεισοδιακό ματς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 του Άρη με την ΑΕΚ « κλείδωσε» την πρώτη θέση. Δικαίωση για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των play off. Ο «Δικέφαλος του βορρά» νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε ένα επεισοδιακό ματς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 του Άρη με την ΑΕΚ « κλείδωσε» την πρώτη θέση.

Δικαίωση για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 27/28 Ιουλίου και η ρεβάνς 3 ή 4 Αυγούστου. Αν καταφέρει να προκριθεί θα συμμετάσχει στα play off που οδηγούν στους ομίλους. Πρώτος αγώνας στις 17/18 Αυγούστους και στις 24 ή 25 ρεβάνς.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1.ΠΑΟΚ 13 β.
2.ΟΣΦΠ 7
3.ΑΕΚ 6
4.ΆΡΗΣ 4

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Η νίκη του ΠΑΟΚ 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη οδήγησε σε εικόνες ντροπής. Ξύλο μεταξύ παικτών στη φυσούνα, επίθεση οπαδών στα ΜΑΤ και συμπλοκές που κράτησαν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη μέσα και έξω από το γήπεδο. Οριστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός.. Το γκολ ο Ίβιτς στο 33’. Διαβάστε περισσότερα.




Άρης-ΑΕΚ 1-1

Ο Άρης κρατούσε σφιχτά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με το γκολ του Πρίττα από το 47’, αλλά ένα λάθος του κορυφαίου του μέχρι τότε παίκτη Κάρλος Αράνο στο 93’ έδωσε την ευκαιρία στον Λεονάρντο να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μαθηματικά την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Καλύτεροι οι «κίτρινοι», που όμως έμειναν τελευταίοι, στάθηκε τυχερή η απογοητευτική «Ένωση». Διαβάστε περισσότερα.



Οι επόμενες αναμετρήσεις που θα κρίνουν τη φάση του Europa League στην οποία θα συμμετάσχουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης:

Κυριακή 16/5

Ολυμπιακός-Άρης 19:00

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 21:15

Τετάρτη 19/5

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21:15

Άρης-ΠΑΟΚ 21:15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x