Stoiximan Super League

Κοντρέρας: «Μεγάλη ικανοποίηση»

Ευτυχής για την πετυχημένη του σεζόν στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του. «Είμαι ευχαριστημένος από ό,τι έχω κάνει στην Ελλάδα», είπε ο Χιλιανός αμυντικός και πρόσθεσε: «Η ομάδα μου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Είναι μεγάλη ικανοποίηση, γιατί είναι από τις λίγες φορές που ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει κάτι τέτοιο».

Ευτυχής για την πετυχημένη του σεζόν στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του.

«Είμαι ευχαριστημένος από ό,τι έχω κάνει στην Ελλάδα», είπε ο Χιλιανός αμυντικός και πρόσθεσε: «Η ομάδα μου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Είναι μεγάλη ικανοποίηση, γιατί είναι από τις λίγες φορές που ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει κάτι τέτοιο».

Όσο για το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε από τον Μαρσέλο Μπιέλσα στην 30μελή προεπιλογή της εθνικής Χιλής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 31χρονος άσος τόνισε: «Είμαι ευγνώμων για την κλήση μου στην προεπιλογή και που θα έχω τη δυνατότητα να δείξω την αξία μου. Θα προσπαθήσω να είμαι στην τελική λίστα με τους 23 ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x