Super League 2

Η… δεύτερη ευκαιρία στον Πιερικό!

Τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Β΄Εθνικής κατηγορίας εξασφάλισε ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης κατέλαβε την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κέρκυρας (0-0) στην 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα, ενώ το Αιγάλεω και η Καλαμάτα αποχαιρέτησαν την κατηγορία. όπου Καλλιθέα και Βέροια πανηγυρίζουν την άνοδο.

Τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Β΄Εθνικής κατηγορίας εξασφάλισε ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης κατέλαβε την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν και δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κέρκυρας (0-0) στην 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα, ενώ το Αιγάλεω και η Καλαμάτα αποχαιρέτησαν την κατηγορία. Δείτε τι έγινε στην Γ΄Εθνική όπου Καλλιθέα και Βέροια πανηγυρίζουν την άνοδο.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην δεύτερη ευκαιρία που τους δίνεται, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, θα είναι ο ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός και ο Εθνικός Πειραιά.

Ο Κρητικοί, που επικράτησαν στο «Γεντί Κουλέ» 3-1 της Δόξας Δράμας, θα μπουν στη διαδικασία των πλέι οφ με βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ομάδων(3 β.).

Ο Εθνικός Πειραιά, επικρατώντας 2-1 -ως τυπικά γηπεδούχος- έναντι του Ολυμπιακού στο Βόλο, πέρασε στην τέταρτη θέση του πίνακα και στις αποσκευές του στα πλέι οφ θα έχει έναν βαθμό. Έναν βαθμό, επίσης, θα έχει και ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έμεινε στο 0-0 στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση. Έκτος πέρασε ο Πιερικός, αλλά θα συμμετάσχει στα πλέι οφ χωρίς βαθμούς.

Όσον αφορά την "ουρά", με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής, δεν σημειώθηκε κάποια έκπληξη. Ο Θρασύβουλος τελείωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν καταλαμβάνοντας την 13η θέση και θα παλέψει για την παραμονή του στα πλέι άουτ με 2 βαθμούς, όπως και η Δόξα Δράμας.

Με έναν βαθμό θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ ο Ιωνικός, ο οποίος πήρε τεράστιο «διπλό» μέσα στη Ρόδο(1-2), αφήνοντας τα «ελάφια» στην 16η θέση και χωρίς βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Τα αποτελέσματα:

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 3-1
(18΄Αγρίτης, 24' Ογκουνσότο, 62' Κωνσταντινίδης- 87' Γαλακτερός)

Παναιτωλικός-Ηλιούπολη 4-1
(42' Θεοδωρίδης, 50' Μπαϊκαρά, 79', 89' Μανίκας-64' Νικολόπουλος)

Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-0
(50' Καγκιούζης)

Κέρκυρα-Πιερικός 0-0

Αιγάλεω-Αγροτικός Αστέρας 0-2
(46' Κούτσης, 81' Ναλμπάντης)

Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1
(34' Κορακάκης, 56' Σιλιγκαρδάκης - 85' Πλιάγκας)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλαμάτα 2-0
(72' Γκόγκας, 77' Βουδούρης)

Ρόδος-Ιωνικός 1-2
(39' Λάζετιτς- 8' Παπαζούδης, 36' Φουρτάδο)

Θρασύβουλος-Πανσερραϊκός 0-0

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x