Stoiximan Super League

Στέλιος αντί Αντώνη

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Αντώνη Νικοπολίδη στην προεδρία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ο 39χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θέλει να αποχωρήσει από τη θέση του και έχει προτείνει στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα να πάρει τη θέση του. Η εκλογική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο «Sofitel».

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Αντώνη Νικοπολίδη στην προεδρία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ο 39χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θέλει να αποχωρήσει από τη θέση του και έχει προτείνει στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα να πάρει τη θέση του.

Η εκλογική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο «Sofitel» και υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο εκλέγονται εννέα άτομα, είναι οι Χρυσόστομος Βενιαμίν, Γιώργος Βιδάλης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Θόδωρος Γκίτκος, Διονύσης Δημόπουλος, Κίμων Ευαγγελάτος, Λευτέρης Ιντζόγλου, Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Σαββίδης, Γιώργος Σίμος, Σταμάτης Συρίγος, Πάντος Τζανετάκος, Αλέξανδρος Τζόρβας και Κώστας Χαλκιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x