Stoiximan Super League

Πόλεμος!

Φουντώνει η αντιπαράθεση μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Δημήτρη Γιαννακόπουλου. «Θεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύσω το όνομα της οικογένειάς μου και κυρίως του Παναθηναϊκού από κομήτες που κάνουν τους καμπόσους με τον παρά των άλλων» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, άμεση η αντίδραση του προέδρου του Παναθηναϊκού: «Ας μάθει πρώτα ελληνικά κι’ ας πάψει να κρύβεται πίσω από τον μπαμπά του». To www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει όλα τα γεγονότα μίας έντονης για τον Παναθηναϊκό ημέρας.

Φουντώνει η αντιπαράθεση μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Δημήτρη Γιαννακόπουλου. «Θεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύσω το όνομα της οικογένειάς μου και κυρίως του Παναθηναϊκού από κομήτες που κάνουν τους καμπόσους με τον παρά των άλλων» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, άμεση η αντίδραση του προέδρου του Παναθηναϊκού: «Ας μάθει πρώτα ελληνικά κι’ ας πάψει να κρύβεται πίσω από τον μπαμπά του».

Ένα δημοσίευμα της "Πράσινης" που έκανε λόγο για αποδοχή του Νικόλα Πατέρα στους όρους που έθετε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να συνεχίσει στην προεδρία, άναψε το φιτίλι της κόντρας, που έφερε μέσα στην Τρίτη, δύο δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού, μία του Γιάννη Βαρδινογιάννη και μία ακόμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Γεννιούνται για μια ακόμα φορά σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων κατάπτυστων δημοσιευμάτων από οπαδικές εφημερίδες, η μία μάλιστα εκ των οποίων ανήκει σε οικογένεια μεγαλομετόχου και δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού» ήταν το μέρος της δήλωσης του Νικόλα Πατέρα (διαβάστε τη εδώ) που προκάλεσε την έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο γιος του μετόχου της ΠΑΕ θεώρησε αυτό το σημείο επίθεση προσωπική επίθεση στον πατέρα του, Παύλο, και με ανακοίνωση του επιτίθεται προσωπικά στον Νικόλα Πατέρα. ««Η ανοχή μου εξαντλήθηκε μπροστά στον λαϊκισμό. Θεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύσω το όνομα της οικογένειάς μου και κυρίως του Παναθηναϊκού από κομήτες που κάνουν τους καμπόσους με τον παρά των άλλων» αναφέρει. (Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ).

Ο Νικόλας Πατέρας απάντησε και πάλι. «Ας μάθει πρώτα ελληνικά κι’ ας πάψει να κρύβεται πίσω από τον μπαμπά του» ήταν το σχόλιο του ενώ θεωρεί προφανές ότι στην δήλωση του δεν στόχευε στον Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά στην εφημερίδα «Πράσινη».

Και όλα αυτά ενώ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή το Δ.Σ. των μετόχων που θα κρίνει το «αύριο» της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x