Παράξενα

Ένα τρελό… ‘’αντίο’’

Έναν απίστευτο και πρωτότυπο τρόπο για να αποχαιρετήσουν τον Χοσέμπα Ετσεμπερία σκέφτηκαν οι διοικούντες την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Διοργάνωσαν ένα φιλικό παιχνίδι σαράντα λεπτών στο οποίο οι επαγγελματίες της Μπιλμπάο αντιμετώπισαν 200 παιδιά.

Έναν απίστευτο και πρωτότυπο τρόπο για να αποχαιρετήσουν τον Χοσέμπα Ετσεμπερία σκέφτηκαν οι διοικούντες την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Διοργάνωσαν ένα φιλικό παιχνίδι σαράντα λεπτών στο οποίο οι επαγγελματίες της Μπιλμπάο αντιμετώπισαν 200 παιδιά.

Αυτά τα παιδιά προέρχονταν από τις ακαδημίες του συλλόγου, από παιδιά οπαδών που είχαν εισιτήρια διαρκείας και άλλα που είχαν κερδίσει από διαγωνισμούς.

Από τη συμμετοχή κάθε παιδιού μπήκε στα ταμεία του συλλόγου ένα ευρώ. Το σύνολό τους μαζί με άλλα χρήματα που θα βάλει ο σύλλογος και άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο στο Κονγκό.

Την περίεργη αυτή αναμέτρηση την παρακολούθησαν από κοντά 20.000 οπαδοί της ομάδας που διασκέδασαν με ό,τι συνέβαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς άλλοι παίκτες προσπαθούσαν να… συνεργαστούν με τα παιδιά τους και άλλοι προσπαθούσαν να τρομάξουν τους… μπόμπιρες.

Φυσικά, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ετσεμπερία ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε αγωνιστεί με την Μπιλμπάο στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Ο επιθετικός της Μπιλμπάο δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία.

Αν και είχε απέναντί του όχι έναν αλλά τρεις τερματοφύλακες πέτυχε δύο γκολ στον πρωτότυπο αυτό αγώνα, ο οποίος έληξε με τους επαγγελματίες να νικούν 5-2.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x