Stoiximan Super League

Έτοιμος για την επόμενη μέρα

Πολύωρη συνάντηση με συνεργάτες του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης προετοιμάζοντας τις συνθήκες για την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της Πέμπτης. Το τελευταίο του χαρτί για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παίζει ο Ολυμπιακός σήμερα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Τις 14 φτάνουν οι απουσίες.

Πολύωρη συνάντηση με συνεργάτες του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης προετοιμάζοντας τις συνθήκες για την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της Πέμπτης. Ο πρόεδρος του συλλόγου συζήτησε για περίπου τέσσερις ώρες με τους Γιάννη Χρυσικόπουλο, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και τον γιο του (Σωκράτη τζούνιορ) για όλα τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στο ΔΣ.

Λεπτομέρειες ακόμη δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά όλα συνηγορούν στο ότι από την Πέμπτη θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό και αγωνιστικό. Ο κ. Κόκκαλης θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για το πώς θα λειτουργήσει στο εξής η ΠΑΕ, με το σενάριο αποχώρησής του να μοιάζει απίθανο, αλλά πιθανό αυτό της απόκτησης «συμπαικτών» που θα μοιραστούν το οικονομικό βάρος. Σε αγωνιστικό επίπεδο, αναμένεται να επισπευτεί η πρόσληψη προπονητή (φαβορί ο Ερνέστο Βαλβέρδε), ο οποίος θα αναλάβει να ανοικοδομήσει τον Ολυμπιακό.

Το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ θα αρχίσει στις 15:00 και οι αποφάσεις που θα ληφθούν αναμένεται να γίνουν γνωστές λίγες ώρες αργότερα.

Έστω και για ένα βαθμό

Το τελευταίο του χαρτί για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας παίζει ο Ολυμπιακός σήμερα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση των πλέι οφ, ώστε να μη χρειαστεί να αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 7 Ιουνίου.

Το θετικό σενάριο για σήμερα, είναι ο Ολυμπιακός να φύγει με τη νίκη ή έστω την ισοπαλία από το ΟΑΚΑ, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την κατάκτηση της δεύτερη θέσης στα πλέι οφ. Τότε, η προετοιμασία θα αρχίσει στις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου. Εάν οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν καταφέρουν σήμερα να σταθούν όρθιοι στο ΟΑΚΑ, τότε υπάρχει κίνδυνος να τερματίσουν ακόμη και στην τέταρτη θέση.

Τα προβλήματα

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οι 14 (!) απουσίες παικτών. Οι επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ελάχιστες. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μετά βίας συμπληρώνει 11άδα. Στον πάγκο θα έχει έναν παίκτη από την επαγγελματική ομάδα και οι υπόλοιποι θα είναι από τη μικρή ομάδα.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα έχει τον Πάρντο. Στην άμυνα τους Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπράβο, με δεύτερο στόπερ πιθανότατα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Στο μυαλό του Μπάντοβιτς υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικό ο Ντομί, με τον Ραούλ Μπράβο τότε να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή: ο Γκαλίτσιος θα είναι δεξί χαφ, ο Όσκαρ αριστερό. Λεντέσμα, Στολτίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος στο άξονα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Στον πάγκο οι: Παναγόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Σταμόγιαννος και Κοτσαρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x