Ελλάδα

Ο Κλέιζα μιλά στο τέλος (video)

Ο Λίνας Κλέιζα πέτυχε-πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος-το νικητήριο καλάθι στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου με 73-72, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Ο Λιθουανός σούπερ σταρ έχει κάνει συνήθεια να «μιλά» στο τέλος

Ο Λίνας Κλέιζα πέτυχε-πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος-το νικητήριο καλάθι στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου με 73-72, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Ο Λιθουανός σούπερ σταρ έχει κάνει συνήθεια να «μιλά» στο τέλος. Απολαύστε τον:

Στις 10 Αυγούστου του 2008, η Λιθουανία αντιμετώπιζε την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Με το σκορ στο 75-75, η τελευταία επίθεση έφτασε στα χέρια του Λίνας Κλέιζα και από εκεί, με τρίποντο, στο καλάθι, για τη νίκη με 78-75.



Στις 23 Δεκεμβρίου του 2007, οι Κινγκς προηγούνταν των Νάγκετς με 105-104. Ο Λίνας Κλέιζα μετά από επιθετικό ριμπάουντ σε άστοχη προσπάθεια του Άλεν Άιβερσον, με σουτ εκτός ισορροπίας χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και πήρε τη δική του ρεβάνς, αφού δύο ημέρες νωρίτερα το τρίποντο που επιχειρούσε για να δώσει τη νίκη στο Ντένβερ απέναντι στους Μπλέιζερς είχε κοπεί από τον Τράβις Άουτλο.



Το πιο εντυπωσιακό buzzer beater του Λίνας Κλέιζα δεν ήταν νικητήριο. Στην εκπνοή του ημιχρόνου της αναμέτρησης των Νάγκετς με τους Σανς στις 24 Μαρτίου του 2009, ο Λιθουανός άσος πήρε την μπάλα στην επαναφορά από τον Τσόνσεϊ Μπίλαπς και με ραβερσέ τρίποντο (!) σκόραρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x