Την πρότασή του για ένα αυτοδύναμο λειτουργικά αθλητικό συγκρότημα στον Βοτανικό παρουσίασε το Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Αυτό θα ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου και θα σέβεται, ταυτόχρονα, το περιβάλλον.

Το νέο αθλητικό κέντρο στο Βοτανικό αποτελείται από κεντρικό γήπεδο αθλοπαιδιών 1720 θεατών, προπονητήριο αθλοπαιδιών, αίθουσες πάλης, πυγμαχίας, άρσης βαρών, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ξιφασκίας και ενόργανης γυμναστικής.

Ακόμη, γραφεία, ιατρείο, αίθουσα dopping, στούντιο συνεντεύξεων, αναψυκτήριο, αποδυτήρια, αποθήκες, χώρους Η/Μ εγκαταστάσεων κλπ. Επίσης, περιλαμβάνει υπόγειο χώρο στάθμευσης 126 αυτοκινήτων.

Τέλος, προβλέπεται ανοικτή κολυμβητική δεξαμενή Ολυμπιακών διαστάσεων (50.00 m x 2.400 m) και αντίστοιχη εκμάθησης.

Η κάλυψη των εγκαταστάσεων είναι 3750 m2 και η δόμηση 7500 m2, το δε ύψος από τη στάθμη του εδάφους είναι 18 m με 2m επιπλέον για τη στέγη.

Συνάντηση Κίτσιου με ΓΗΠΕΛ

Εξάλλου, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συνήλθε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του Συλλόγου και μεταξύ άλλων, έγινε ενημέρωση σχετικά με τις συναντήσεις του Προέδρου του ΠΑΟ, Μιχάλη Κίτσιου, με τους αρμοδίους της ΓΗΠΕΛ.

Μάλιστα, εστάλη το μνημόνιο συνεργασίας ΠΑΟ-ΓΗΠΕΛ στην Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ