Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια για Βαλβέρδε!

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου ο Σωκράτης Κόκκαλης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την στάση του Ισπανού τεχνικού.

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός τέθηκε και το ζήτημα του νέου προπονητή της ομάδας.

«Δύο φορές προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του και αυτός το τρέναρε», ήταν η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, εκφράζονται τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Ισπανού τεχνικού.

Στα άλλα αγωνιστικά ζητήματα η συζήτηση δεν… απλώθηκε. Απλώς όταν η κουβέντρα στράφηκε στηην έναρξη της προετοιμασίας η θέση του προέδρου του Ολυμπιακού ήταν πως μέχρι την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τόσο οι παίκτες, που έχουν συμβόλαια με ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου, όσο και το τεχνικό επιτελείο θα είναι στο Ρέντη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x