Stoiximan Super League

Τα βλέμματα στην Πορτογαλία

Κρίσιμο είναι το προσεχές διήμερο στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται από χθες στην Πορτογαλία και σήμερα θα έχει την πρώτη επαφή με τον Ζόρζε Κόστα, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να διαδεχτεί τον Φερνάντο Σάντος. », δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Κρίσιμο είναι το προσεχές διήμερο στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται από χθες στην Πορτογαλία και σήμερα θα έχει την πρώτη επαφή με τον Ζόρζε Κόστα, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να διαδεχτεί τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα αναλύσει στον επιστήθιο φίλο του και πρώην συμπαίκτη του το πλάνο της ομάδας, ενώ οι συζητήσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο, όταν παρουσία του Ζήση Βρύζα, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για την Πορτογαλία.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να «κλείσει» το συντομότερο δυνατό το θέμα προπονητή και εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση, αλλά και να γνωρίσει το νέο περιβάλλον εργασίας του.

Όταν κλείσει το θέμα προπονητή, θα τεθούν επί τάπητος και τα μεταγραφικά. Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στις θέσεις του δεξιού μπακ, του αριστερού εξτρέμ και του σέντερ φορ, με τα ονόματα των Γιάννη Μανιάτη (του Πανιωνίου), Γκουστάβο Μαντούκα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη (μένουν ελεύθεροι από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) να έχουν κυκλοφορήσει. Επίσης δεδομένο είναι το ενδιαφέρον επανένταξης του Βραζιλιάνου αμυντικού Μάρκος Αντόνιο στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Βρίσκουν τη λύση για το γήπεδο

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα υποχρεωθεί να ξενιτευτεί για τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Champions League. Όπως έγινε γνωστό προ ημερών, η UEFA απαιτεί έργα βελτίωσης του γηπέδου της Τούμπας, το κόστος των οποίων ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Θανάσης Κατσαρής και ο Ηλίας Βιολίδης είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, ο οποίος προγραμμάτισε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ, Γιάννη Σπανουδάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x