Stoiximan Super League

Γιαννούλης: «Ζω το όνειρό μου»

Αποφασισμένος να πετύχει στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κολωνίας εμφανίστηκε ο Κώστας Γιαννούλης, μιλώντας στη «SportDay». «Ζω το όνειρό μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Είναι το όνειρο κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σ' ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης», τόνισε ο 23χρονος αριστερός μπακ.

Αποφασισμένος να πετύχει στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κολωνίας εμφανίστηκε ο Κώστας Γιαννούλης, μιλώντας στη «SportDay». Ο 23χρονος αριστερός μπακ αισθάνεται έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να παρουσιάσει το ταλέντο του στην Ευρώπη.

«Ζω το όνειρό μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Είναι το όνειρο κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σ' ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το θέμα είναι να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν», ανέφερε αρχικά ο παίκτης του Ηρακλή.

Στη συνέχεια, ο Γιαννούλης τόνισε: «Ηταν τύχη για μένα το γεγονός ότι αγωνίστηκα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής, μία ομάδα που εμπιστεύεται τους Ελληνες νεαρούς παίκτες. Με ανέδειξε, μου έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθώ και είμαι χαρούμενος που σε μία δύσκολη περίοδο θα έχει οφέλη και ο σύλλογος».

Καταλήγοντας, ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στη συμβολή του «αδερφού» του, Τάσου Κατσαμπή: «Ο Τάσος με βοήθησε σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Με βοήθησε αγωνιστικά, ψυχολογικά, γενικότερα απ' όλες τις πλευρές».

Ο Γιαννούλης υπέγραψε στην Κολωνία για τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ (και δελεαστικά μπόνους) και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τριήμερο δοκιμαστικό τα πήγε εξαιρετικά στα σπριντ, στο άλμα και στις στημένες μπάλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x