Stoiximan Super League

Ισοπαλία για το… τέλος!

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπενφίκα στον Καναδά, το τελευταίο για την εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπενφίκα στον Καναδά, το τελευταίο για την εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Λίγες ευκαιρίες για γκολ από τις δύο ομάδες που ήταν φανερό ότι δεν είχαν διάθεση να προσφέρουν θέαμα.

Το παιχνίδι – το οποίο άρχισε με 15 λεπτά καθυστέρηση- στιγματίστηκε –μάλιστα- από τα νεύρα των παικτών. Κάτι που φαίνεται και από την αποβολή του Νταβίντ Λούις, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ρουί Κόστα, τον τεχνικό διευθυντή της Μπενφίκα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τα πνεύματα…

Σημαντικότερη φάση από την πλευρά του Παναθηναϊκού έγινε στο 67ο λεπτό όταν ο Ρουκάβινα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μορέιρα και στη συνέχεια ο Σαριέγκι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο καλύτερος του γηπέδου ενώ ειδική μνεία για αυτόν κάνουν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζεσούς): Μορέιρα, Νταβίντ Λουίς, Λουίς Φελίπε (16' Σαβιόλα, 46' Νούνο Γκόμες), Φάμπιο Φαρία, Σίντνεϊ, Σέζαρ Πεϊσότο, Ρούμπεν Αμορίμ, Φελίπε Μενέζες (46' Τσάβι Γκαρσία), Αϊρτον (90' Νταβίντ Σιμάο), Έντερ Λουίς (60' Λεάντρο Πιμέντα), Κάρντετς (46' Βέλντον)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, Καντέ, Μελίσσης, Λέτο, Μαρίνος, Δημούτσος, Σιμάο, Κλέιτον, Ρουκάβινα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x