Stoiximan Super League

«Στην Ανκαραγκουτσού ο Ζεβλάκοφ»

Στην Ανκαραγκουτσού θα συνεχίσει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ την καριέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον πολωνικό και τον τουρκικό Τύπο. Μέχρι στιγμής, ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση του 34χρονου παίκτη, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα περίμενε την πρόταση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Στην Ανκαραγκουτσού θα συνεχίσει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ την καριέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον πολωνικό και τον τουρκικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες και στις δύο χώρες αναφέρουν ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού υπέγραψε στην τουρκική ομάδα, η οποία τη φετινή σεζόν τερμάτισε στη δωδέκατη θέση του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Μέχρι στιγμής, ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση του 34χρονου παίκτη, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα περίμενε την πρόταση των Πειραιωτών.

Στη γειτονική χώρα γράφουν ότι «ο παίκτης συμφώνησε με το συμβόλαιο που του προτάθηκε από την Ανκαραγκουτσού και θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, μετά την Άντερλεχτ, τη Μουσκρόν, την Μπέβερεν και τον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον επόμενο μήνα λήγουν τα συμβόλαια του Νικοπολίδη, του Κόβατς, του Παναγόπουλου, του Ζεβλάκοφ, του Ντομί, του Πάντου, του Στολτίδη, του Λούα Λούα και του Πάρντο, χωρίς κανένας από τους προαναφερθέντες να γνωρίζει αν θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x