Παράξενα

Facebook… γιοκ για τους Ισπανούς!

«Αποτοξίνωση» από το… Facebook, το Twitter και γενικά οποιοδήποτε άλλο site κοινωνικής δικτύωσης θα υποχρεωθούν να κάνουν οι Ισπανοί διεθνείς. Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θεωρεί πως το chat και τα σχόλια στις σχετικές ιστοσελίδες βλάπτουν σοβαρά την αυτοσυγκέντρωση των παικτών του κι έτσι τους απαγόρευσε να τις χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και της προετοιμασίας.

«Αποτοξίνωση» από το… Facebook, το Twitter και γενικά οποιοδήποτε άλλο site κοινωνικής δικτύωσης θα υποχρεωθούν να κάνουν οι Ισπανοί διεθνείς.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θεωρεί πως το chat και τα σχόλια στις σχετικές ιστοσελίδες βλάπτουν σοβαρά την αυτοσυγκέντρωση των παικτών του κι έτσι τους απαγόρευσε να τις χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και της προετοιμασίας.

Όπως διευκρινίστηκε στους «φούριας ρόχας», θα μπορούν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο μόνο για… ενημερωτικούς λόγους -άντε για να παίξουν και κάποιο παιχνίδι- αλλά σε καμία περίπτωση για να μπουν στα… «site του διαβόλου»!

Γενικά, δε, ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας δεν είναι ακριβώς η επιτομή της… δημοκρατίας, καθώς -προκειμένου να διαφυλαχθεί η ηρεμία και οι καλές σχέσεις στα αποδυτήρια- έχει απαγορευθεί, μεταξύ άλλων, στους παίκτες να σχολιάζουν ή να αρθρογραφούν σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x