Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μαρκος Μιλίνκοβιτς, μετά τον ξαφνικό σοβαρό τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός δράσης 3-6 μήνες. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να εισηγηθεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Αργεντίνου βολεϊμπολίστα με την ομάδα κοινή συναινέσει, όπως και έγινε.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκος Μιλίνκοβιτς ήταν η αιτία του "διαζυγίου" του με τους «ερυθρόλευκους». Ο Αργεντίνος ακραίος, που έπιασε…λιμάνι το 2004, πριν δέκα ημέρες (28/9), υπέστη εξάρθρωση ώμου κατά την διάρκεια προπόνησης και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αποχή από τα γήπεδα για διάστημα 3-6 μήνες. Οι εξετάσεις από τον γιατρό του Ολυμπιακού, κ. Πισκοπάκη, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους και, έτσι, ο «πρίγκιπας» θα μείνει εκτός δράσης για το διάστημα που αρχικά είχε υπολογιστεί.

Η αλήθεια είναι ότι, αρχικά, δεν είχε τεθεί θέμα στον Ολυμπιακό για λύση του συμβολαίου του Αργεντίνου super star. Προφανώς, όμως, μετά από τις απαραίτητες συσκέψεις και συζητήσεις στο…λιμάνι, πάρθηκε η απόφαση να εισηγηθεί η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας, προκειμένου να βγει το…διαζύγιο. Έτσι και έγινε. Η αρμόδια επιτροπή έκανε δεκτή την εισήγηση και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Αργεντινού αθλητή με τους «ερυθρόλευκους».

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μιλίκνοβιτς προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι βασικοί μνηστήρες της θέσης είναι δύο και συγκεκριμένα ο βραζιλιάνος διαγώνιος, Μπερνάρντο Ζίλσον, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο μέχρι πρότινος παίκτης του Εθνικού και του ΠΑΟΚ πέρυσι, Νάγκα.

Στατιστικά Μιλίνκοβιτς 2004-05

Συμμετ. Πόντοι Επίθεση Αμυνα Μπλοκ Λάθη
284 52.49 375/791 (47%) 479 125

ΣΕΡΒΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ
Σύνολο Ασοι Λάθη Σύνολο Επιτ. Λάθη
397 38 65 3 1 2

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ